Fenerbahçe’nin yollarını ayırdığı teknik direktör Domenico Tedesco, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla bir araya gelerek vedalaştı. Antrenman öncesinde gerçekleşen buluşmada duygusal anlar yaşandı.
Taraftarlardan destek
Tesislerin önünde toplanan bir grup Fenerbahçe taraftarı, İtalyan teknik adama veda etmek için Samandıra’ya geldi. Taraftarlar, 40 yaşındaki teknik direktör lehine tezahüratlarda bulundu. Tedesco’nun oldukça duygusal olduğu gözlemlenirken, taraftarların imza ve fotoğraf isteklerini geri çevirmediği görüldü.

Fenerbahçe Kulübü, Domenico Tedesco’nun ayrılığı sonrası resmi açıklama yaptı:
"Sezon başında futbol takımımızın teknik direktörlük görevine getirilen, geçtiğimiz günlerde ise kulübümüzle yolları ayrılan Teknik Direktör Domenico Tedesco, bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimize gelerek futbolcularımızla vedalaştı. Duygularını paylaşan teknik adam, ardından oyuncularımıza başarı dileklerini iletti.
Domenico Tedesco ve ekibine kulübümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz."