İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
89.305,07 %-3.329
Ara
Muhalif. MAGAZİN Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan tepki çeken röportaj

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan tepki çeken röportaj

Yalı Çapkını dizisinin final yapmasının ardından gözler Afra Saraçoğlu’na çevrildi. Bodrum’da görüntülenen ünlü oyuncu, “Sezona bir şey yapmayı düşünmüyorum” diyerek yeni sezonda projelerde yer almayacağını açıkladı. Saraçoğlu’nun röportajdaki tavırları ise sosyal medyada tepki topladı.

Okunma Süresi: 2 dk

Yayınlandığı ilk sezonlarda büyük ilgi gören ve reyting rekorları kıran Star TV dizisi Yalı Çapkını, 101. bölümüyle ekranlara veda etti. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizi, son sezonlarında düşen reytingler ve sık senaryo değişiklikleri nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. 4 Nisan Cuma akşamı yayımlanan final bölümüyle ekran serüvenini noktalayan dizi, izleyicilerden gelen olumsuz yorumlarla da gündem olmuştu.

Finalin ardından başrol oyuncularının yeni projeleri merak edilirken, gözler özellikle Afra Saraçoğlu'na çevrildi. Dizide canlandırdığı "Seyran" karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinen Saraçoğlu, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Tv8'den Umut Ünver’in haberine göre, ünlü oyuncu Bodrum’da kameralara yakalandı ve yeni projelere dair merak edilen soruları yanıtladı.

“Gayet iyiyim. Dinleniyorum, tatil yapıyorum. Bir şeyler olabilir bu yaz bakalım. Ama sezona bir şey yapmayı düşünmüyorum,” sözleriyle açıklama yapan Saraçoğlu, önümüzdeki sezon ekranlara dönmeyi planlamadığını duyurdu.

Ancak Saraçoğlu’nun röportaj sırasındaki tavırları sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar, ünlü oyuncunun konuşma tarzını ve mimiklerini eleştirerek tepki gösterdi.

Öte yandan hem Afra Saraçoğlu hem de Mert Ramazan Demir, dizinin bitimine rağmen reklam projeleriyle ekranlarda görünmeye devam ediyor. İkilinin Yalı Çapkını sonrası nasıl bir projeyle izleyici karşısına çıkacakları ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *