İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5290 %-0.02
49,6615 %-0.11
5.739,27 % -0,24
92.631,49 %-1.325
Ara
Muhalif. MAGAZİN MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı'nın yeni açtığı hamburgerci kurşunlandı: “Haraç” iddiası gündemde

MasterChef şampiyonu Serhat Doğramacı'nın yeni açtığı hamburgerci kurşunlandı: “Haraç” iddiası gündemde

Beylikdüzü’nde 3 gün önce açılan Serhat Doğramacı’ya ait hamburgerci silahlı saldırıya uğradı. Olayda işletmenin yanındaki kahve dükkanının da hedef alındığı ve saldırıdan önce haraç istendiği öne sürüldü.

Okunma Süresi: 1 dk

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı’nın İstanbul Beylikdüzü’ndeki yeni restoranı silahlı saldırıya uğradı. Ünlü şefin 3 gün önce açtığı hamburgerciyi hedef alan saldırganların kimliği henüz belirlenemedi.

Olay, dün akşam saatlerinde Marmara Mahallesi’nde meydana geldi. Silahlı kişiler, hem Doğramacı’nın restoranına hem de hemen yanında bulunan kahve dükkanına ateş açtı. Kahve dükkanının, Serhat Doğramacı’nın ortaklarına ait olduğu öğrenildi.

Saldırıyla ilgili en dikkat çekici iddia ise olaydan önce haraç talep edildiği yönünde. İşletme sahiplerinin bu talebi reddettiği, saldırının da bunun ardından gerçekleştiği ileri sürülüyor.

Polis ekipleri bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alırken, saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *