İstanbul
Açık
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,0754 %0.17
51,2133 %0.04
7.301,96 % 1,68
67.574,26 %-0.449
Muhalif. MAGAZİN Hayal Köseoğlu babasının vefatından sonra yaşadığı mucizevi anıyı anlattı

Hayal Köseoğlu babasının vefatından sonra yaşadığı mucizevi anıyı anlattı

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, babası Yiğit Köseoğlu’nun vefatının ardından yaşadığı duygusal süreçte kendisine işaret verdiğini düşündüğü mucizevi bir tesadüfü Katarsis programında anlattı.

Okunma Süresi: 2 dk

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, YouTube’da yayınlanan Katarsis programına konuk oldu ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden babası Yiğit Köseoğlu ile ilgili duygusal açıklamalarda bulundu.

Babasının vefatıyla başlayan zor dönem

Köseoğlu, babasının yaklaşık bir yıl süren hastalık sürecinin ardından hayatını kaybettiğini hatırlatarak, o dönemde yaşadığı duygusal çöküşü anlattı. Ünlü oyuncu, “Beni en güvende hissettiren insanlardan birini kaybetmek çok ağır geldi. Hayal dünyasında gibiyim, gerçekliğin içinde değilim sanki” diyerek duygularını paylaştı.

Ölüm sonrası yaşanan mucizevi an

Programda Köseoğlu, babasıyla ölümden önce yaptığı bir konuşmayı da ilk kez anlattı: “Dedim ki; ‘Ölümden sonra hayat varsa bana bir işaret ver, ama direkt anlayacağım bir işaret.’ O da bana ‘Tamam, vereceğim’ demişti.”

Babasının vefatının ardından hastaneden çıktığında yaşadığı tesadüfü şöyle aktardı:

“İlk oturduğum yerde daha önce duymadığım bir şarkı çalmaya başladı. Babam Pink Floyd’u çok severdi ve onun akciğer kanseri döneminde hep 'Breathe' şarkısını dinlerdim. Çalan şarkı ‘Rebel Paradise’ idi ve klibi, cennete gitme hikayesini anlatıyordu. Babama o kadar benziyordu ki…”

Hayal Köseoğlu, bu tesadüfün kendisini derinden etkilediğini ve şarkının klibinin yapımcılarından izin alarak kaldırılmadığını söyledi.

Anksiyete ile mücadele

Köseoğlu, babasının vefatından sonra yaşadığı zor dönemi de samimiyetle paylaştı: “İyi değilim. Hayat devam ediyor evet ama bazen etmiyor. Düşersem beni tutacak insanlar biriktirmiş olmakla gurur duyuyorum.”

Ünlü oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı: “Artık babamın bana bıraktığı işareti gördüm ve onunla vedalaştığımı hissediyorum. Tüm Potterhead’lere duyurulur: Thestral’ı artık ben de görebiliyorum.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız