İstanbul
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,7655 %0.04
52,8381 %0.01
6.931,67 % 0,56
74.645,72 %0.434
Muhalif. MAGAZİN Hadise UNICEF ile yollarını ayırdı

Hadise UNICEF ile yollarını ayırdı

Ramazan bağış videosu nedeniyle eleştirilerin odağı olan Hadise, UNICEF ile olan "Çocuk Hakları Savunucusu" bağını kopardığını duyurdu. Ünlü şarkıcı yardımlarına bağımsız devam edecek.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Ünlü şarkıcı Hadise, Ramazan ayı için hazırladığı ve UNICEF iş birliğiyle paylaşılan video sonrası gelen eleştirilerin ardından kurumla yollarını ayırdığını duyurdu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, videoda Türkiye’nin “yardıma muhtaç” bir imajla yansıtıldığını öne sürerek tepki göstermişti. Tartışmaların büyümesi üzerine Hadise peş peşe açıklamalarda bulundu.

“Türkiye’yi Yardıma Muhtaç Göstermek Gibi Bir Niyetim Yok”

İlk açıklamasında videonun UNICEF tarafından iletilen bir metin doğrultusunda hazırlandığını belirten Hadise, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu vurguladı ve böyle bir algı oluşturma niyetinin bulunmadığını ifade etti.

UNICEF ile Bağını Sonlandırdı

Ancak tepkilerin sürmesi üzerine ünlü şarkıcı ikinci bir açıklama yaparak UNICEF ile olan bağını sonlandırdığını duyurdu.

Hadise açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dünkü açıklamamın üstüne birkaç şey daha eklemek istiyorum. Mesajlarınızı ve yorumlarınızı dikkatle okuyorum; tepkilerinizi görüyor ve sizi anlıyorum. Saygı duyuyorum.

Kadınların, çocukların, tüm insanların ve tüm canlıların yaşam hakkı için yıllardır sergilediğim duruşu herkes biliyor. Bu duruşumdan asla taviz vermedim, vermeyeceğim. Yardım kampanyaları konusunda bundan sonra çok daha hassas ve titiz hareket edeceğimi özellikle belirtmekle birlikte artık UNICEF ile bağımı sonlandırdığımı da sizlerle paylaşmak isterim.

Bu mübarek Ramazan ayında, başta Gazze olmak üzere yardıma ihtiyaç duyan çocuklara desteklerimi tamamen bağımsız olarak sürdürerek elimden geleni yapmaya devam edeceğim."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız