İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5352 %0.05
49,6395 %0.02
5.778,77 % 0,45
92.050,74 %-1.076
Ara
Muhalif. MAGAZİN Batuhan'ın ardından bu kez de Adem Kılıçcı'nın ailesinden Acun'a tehdit: Orayı yakıp çıkacağız

Batuhan'ın ardından bu kez de Adem Kılıçcı'nın ailesinden Acun'a tehdit: Orayı yakıp çıkacağız

Survivor All Star 2025'te sular durulmuyor. Batuhan’ın ardından şimdi de Adem’in ailesi tehditlerle gündemde. Acun Ilıcalı konseyde yaşananları ifşa etti!

Okunma Süresi: 2 dk

Survivor All Star 2025, yalnızca yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabetle değil, yarışmacı ailelerinden gelen sert çıkışlarla da gündem yaratmaya devam ediyor. Son günlerde yaşanan gelişmeler, yarışma tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir aile krizi zincirini başlattı.

İlk olarak dikkatler, Batuhan Karacakaya ile Hikmet arasında yaşanan sert tartışmaya çevrildi. Hikmet’in fiziksel müdahale noktasına geldiği o anlar, hem izleyicileri hem de Batuhan’ın ailesini ayağa kaldırdı. Oğullarının can güvenliğinden endişe eden Batuhan’ın annesi ve babası, doğrudan Acun Ilıcalı’ya mesajlar göndererek tepki gösterdi. Ancak bu mesajlardaki tehdit içerikli ifadeler, adeta Survivor tarihine geçti.

Batuhan'dan Sonra Şok Bir Gelişme: Adem'in Ailesi Sahneye Çıktı

Batuhan cephesinden gelen bu sert çıkışlar henüz gündemden düşmemişken, şimdi de gözler Adem Kılıçcı’ya çevrildi. Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, Adem’in ailesinden gelen sözleri ifşa etti ve bu sözler adeta ortalığı karıştırdı.

“Maalesef bu sene aileler işin içine fazlasıyla girdi. Bugün öğrendiğimiz yeni haber… 'Sen şampiyon olmazsan gerekirse orayı yakar çıkarız' diyorlar” sözleriyle Adem’in ailesini işaret eden Ilıcalı, ortamın sadece adada değil, yarışmanın dışında da ne kadar gerildiğini gözler önüne serdi.

Survivor’da Sınırlar Zorlanıyor

Yarışmanın son düzlüğüne girilirken hem yarışmacılar hem de onların yakın çevresindeki tansiyon, izleyiciyi ikiye böldü. Sosyal medya adeta ikiye ayrılırken, bazı kullanıcılar ailelerin bu kadar müdahil olmasının yarışmanın ruhuna zarar verdiğini savundu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *