İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,8664 %0,68
47,8076 %0,74
4.384,50 % 0,14
117.240,28 %-0.604
Ara
Muhalif. KÜLTÜR SANAT ‘Karanlık Gece’ Netflix kütüphanesine geldi

‘Karanlık Gece’ Netflix kütüphanesine geldi

Yönetmen Özcan Alper’in, Altın Portakal’da ‘En İyi Film’ ve ‘En İyi Senaryo’ ödüllerine kayık görülen filmi ‘Karanlık Gece’, Netflix’te izleyicilere sunuldu.

Okunma Süresi: 1 dk

Yönetmen Özcan Alper’in 59. Altın Portakal Film Festivali’nden ‘En İyi Film’ ve ‘En İyi Senaryo’ ödüllerini alarak dönen ‘Karanlık Gece’ filmi, Netflix kütüphanesine eklendi.

Başrollerinde Berkay Ateş, Pınar Deniz, Sibel Kekilli gibi başarılı oyuncuların rol aldığı film, Türkiye dışında Almanya ve Fransa'da da vizyona girmişti.

Özcan Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi olan ‘Karanlık Gece’nin senaryosu, Alper ve yazar Murat Uyurkulak tarafından kaleme almıştı.

FİLMİN HİKAYESİ

Bir dağ kasabasında yaşayan İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adamdır. Farklı hayalleri olan beş arkadaşıyla büyüyen İshak, köyün genç kızı Sultan’a gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Sultan’a hislerini söyleyemez. Bir gün Ali adında yakışıklı genç bir adam, İshak’ın yaşadığı köye memur olarak atanır. Onun köydeki varlığı İshak’ın kıskançlığa kapılmasına neden olur. Bir süre sonra Ali aniden ortadan kaybolur. Köyde Ali’nin av sırasında kaybolduğu söylentileri çıkar. Ali gerçekten avda mı kaybolmuştur, yoksa onun kaybolmasının İshak ve arkadaşlarıyla bir ilgisi var mıdır?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhalif. EKONOMİ Memur-Sen: Müzakere edilebilir teklif gelmezse 18 Ağustos’ta iş bırakacağız

Memur-Sen: Müzakere edilebilir teklif gelmezse 18 Ağustos’ta iş bırakacağız

Memur ve memur emeklilerinin zam pazarlığında hükümetin taban aylığa bin TL zam teklifine tepki gösteren Memur-Sen, 18 Ağustos’ta ülke genelinde iş bırakma eylemi uyarısında bulundu.

Okunma Süresi: 1 dk

Memur ve memur emeklilerinin maaş artışına yönelik zam pazarlıkları kapsamında memur konfederasyonları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan arasındaki görüşme sonuçsuz kaldı.

Bakanlık binasında gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, hükümetin taban aylığa bin TL zam teklifinde bulunduğunu belirterek, “Adres doğru ama miktar son derece yanlış. Bu teklif beklentiyi karşılamaz. Bu masadan mutlaka önemli sonuçlar çıkması gerekiyor. Böyle bir teklif olmaz” dedi.

Yalçın, dört gün içinde yeni bir teklif beklediklerini vurgulayarak, “Müzakere edilebilir bir teklif gelmezse, pazartesi günü emekten gelen gücümüzü kullanacağız. 18 Ağustos itibarıyla Türkiye genelinde iş bırakarak Maliye Bakanlığı’na yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen, görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını umduklarını ancak mevcut teklifin sendikaları sahaya yönlendirdiğini belirtti. Zam pazarlıklarında sürecin önümüzdeki günlerde yeni tekliflerle devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *