İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
89.234,60 %-3.47
Ara
Muhalif. KENT HABERLERİ Kocaeli, en çok staj imkanı sağlayan belediye oldu

Kocaeli, en çok staj imkanı sağlayan belediye oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden en çok staj yapma imkânı sunan kamu kurumu ödülünü aldı.

Okunma Süresi: 1 dk

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden en çok staj yapma imkânı sunan kamu kurumu ödülünü aldı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül aldı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "e-İnsan Programı"na katılan Başkan Büyükakın’ın öğrencilere sağladığı destek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni en çok staj yapma imkânı sağlayan kamu kurumu yaptı. Bu bağlamda Başkan Büyükakın’a ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

431 ÖĞRENCİ STAJ YAPIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulusal Staj Programı’nda 431 üniversite öğrencisine staj yapma imkânı sundu. Bu da Türkiye’de en çok staj yapma imkânı sağlayan kamu kurumu olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni Ulusal Staj Programı’nda zirveye taşıdı. Buna göre 2021 ve 2022 yıllarında Büyükşehir’de 431 üniversite öğrencisi staj yapma imkânı bularak kendini geliştirme fırsatı buldu.

Kaynak: IGFA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *