İstanbul
Az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6183 %0.1
51,6641 %0.32
6.659,47 % -0,03
67.985,31 %-2.436
Muhalif. HABERLER Yollar yenileniyor, Bayrampaşa güzelleşiyor

Yollar yenileniyor, Bayrampaşa güzelleşiyor

Yollar yenileniyor, Bayrampaşa güzelleşiyor

Okunma Süresi: 2 dk

İlçenin merkezinde bulunan Abdi İpekçi, Numunebağ, Uluyol ve Rami Kışla caddelerinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen ve ekiplerden bilgi alan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Daha yaşanabilir, daha güzel, daha mutlu bir kent için gece-gündüz çalışıyoruz.

İBB ile koordineli olarak yollarımızı baştan sona yeniliyoruz. Bu vesileyle, son 5 yıl içinde ilçemize yaptıkları katkılardan ve şu anki çalışmalardan dolayı İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şu sıralar Bayrampaşa’da hummalı bir çalışma yürütüyor. 2008 yılından bu yana yenilenmeyen yollar bir bir yenilenerek sürücüler ve yayalar için konforlu hale getiriliyor. Çalışmalar kapsamında Bayrampaşa’nın merkezinde bulunan ve ulaşımda büyük rol oynayan Abdi İpekçi, Numunebağ, Uluyol ve Rami Kışla caddelerinin asfaltı baştan sona yenileniyor. Yaklaşık 4 kilometrelik bir alanı kapsayan yenileme çalışmaları için 14 bin ton asfalt kullanıldığı belirtildi.

BAŞKAN MUTLU: İBB BAŞKANIMIZ SAYIN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Ayhan Taş ile birlikte asfalt yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu, “Daha yaşanabilir, daha güzel, daha mutlu bir kent için gece-gündüz çalışıyoruz. İBB ile koordineli olarak yollarımızı baştan sona yenileyerek vatandaşlarımız ve sürücüler için nitelikli ve işlevsel hale getiriyoruz. Bu vesileyle, son 5 yıl içinde ilçemize yaptıkları katkılardan ve şu anki çalışmalardan dolayı İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız