İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5893 %0.01
51,5053 %0.07
6.684,69 % -0,29
69.578,22 %3.926
Muhalif. HABERLER Trabzon’da Kaşüstü trafiği rahatlayacak

Trabzon’da Kaşüstü trafiği rahatlayacak

Trabzon’da Kaşüstü trafiği rahatlayacak

Okunma Süresi: 2 dk

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talimatı doğrultusunda Kaşüstü Mahallesi’nde kavşak düzenleme çalışması başlatıldı. Yapılan uygulama ile bölgedeki trafik yoğunluğu azaltılarak olası kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

TRABZON (İGFA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesi’nde nüfusun yoğun olduğu bölgede trafik sorununu en aza indirmek için harekete geçti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talimatı doğrultusunda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi'nde kavşak düzenleme çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi hedeflenirken, meydana gelebilecek olası trafik kazalarının da önlenmesi amaçlanıyor. 

TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Yomra ilçemizin Kaşüstü Mahallesi, nüfus yoğunluğunun ve trafik akışının en fazla olduğu alanlardan biri. Yaptığımız çalışmayla bölgede oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmeyi ve trafik akışı hızlandırmayı hedefliyoruz. Temel amacımız, bu bölgedeki vatandaşlarımızın yol güvenliğini sağlamak ve trafik kazalarını önlemektir. Vatandaşlarımızın ulaşım standartlarını yükseltmek, konforlu ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak en büyük önceliğimiz. Bu tür kavşak düzenleme çalışmalarını gerekli gördüğümüz, yoğunluk oluşan bütün noktalarda devam ettireceğiz. Ekiplerimiz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımız burada asla sorun yaşamasını istemiyoruz. Bütün tedbirlerimizi bu doğrulta alıyoruz ve çalışıyoruz.  18 ilçemizde her vatandaşımızın yanında olacağız, her mahallemizde Büyükşehir Belediyemizin izi olacak” şeklinde konuştu. 

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Kaşüstü Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e ve ekiplere çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar, çalışmanın yapıldığı kavşakta hem yürümenin hem de araç kullanmanın çok zor olduğunu, bundan dolayı yapılan çalışmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladılar.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız