İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5346 %-0.17
52,1025 %0.6
6.910,04 % 2,38
71.685,36 %4.516
Muhalif. HABERLER Şadi Özdemir Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşı dinledi

Şadi Özdemir Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşı dinledi

Şadi Özdemir Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşı dinledi

Okunma Süresi: 2 dk

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerine Mahalle Muhtarı Dilek Tez’i muhtarlıkta ziyaret ederek başlayan Özdemir,  semt pazarını gezerek vatandaşlardan hem seçim için destek istedi hem de taleplerini dinledi.

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine Cumhuriyet Mahallesi’nden başladı. 


Önce Mahalle Muhtarı Dilek Tez’i ziyaret eden Şadi Özdemir, yeni dönem için iyi dileklerini  ifade etti. Özdemir, “Hepimiz için hayırlı olsun. Önümüzdeki 5 yıl boyunca başımız dik olsun ve 5 yıl sonunda öyle bir belediye olsun ki hepimiz gurur duyalım. Örgütümüz, muhtarlarımız kent konseyimiz, akademik odalarla bu kenti beraber yöneteceğiz. Daha güzel ve daha güvenli Nilüfer hepimizin isteği” dedi.

Bursa’nın deprem bölgesinde olduğunu hatırlatan Özdemir, deprem konusundaki önlemlerin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.  Şadi Özdemir, “Bursa’da yeni bir fay tespit edilmiş. Bu hepimizi endişelendirdi. Nilüfer’de de  bu konuda tedbirler almalıyız. Depreme dirençli kent ortaya koymalıyız. Bursa genelinde yapılan kentsel dönüşüm dolayısıyla nüfus yoğunluğu Nilüfer’e kayıyor ve bu da beraberinde başka sorunlar ortaya çıkaracak. Hava kirliliği, trafik, altyapı sorunları önümüze gelecek. Yeşil alan miktarı azalacak. Bu sorunlara ortak akılla çözüm bulacağız. Yola çıkarken Cumhuriyetçi olduğumuz için Cumhuriyet Mahallesi’nden başlamak istedik. İlk ziyaretimiz size oldu. İlki Cumhuriyet’e yakışır dedik” dedi.

Nilüfer’deki  oy oranını daha yukarılara çıkarma hedefiyle çalıştıklarını söyleyen Özdemir, “Nilüfer’deki anlayışı tüm kente yaymak için Büyükşehir’i de almamız gerek. Bu anlayış, 17 ilçede hakim olmalı ve o bölgelerin de kaderini değiştirmemiz gerekiyor. Bunun için Büyükşehir’i almalıyız. Bu kentin kaderi Büyükşehir ile değişecek” diye konuştu.

Muhtar Dilek Tez de, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Bizler Cumhuriyet’in neferleriyiz. Bu neferler her zaman Bursa ve Nilüfer için göreve hazır. Biz de tecrübelerimizle yanınızdayız. Nilüfer’e  hep beraber değer katacağız. Yolunuz açık olsun başarılar diliyoruz” dedi.

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, daha sonra Cumhuriyet Mahallesi’ni adım adım gezdi. Esnafla hayırlı işler dileyen Özdemir, mahalledeki Olgun Gençlik Lokali’ndeki vatandaşlarla da buluştu. Mahalle pazarında da gezen Şadi Özdemir’e,  hem vatandaşlar hem de esnaf hayat pahalılığı ile mücadelelerinden dert yandı. 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız