İstanbul
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,6810 %0.05
55,9984 %0.30
6.779,74 %1.65
76.408,02 %0.60
Muhalif. HABERLER Oto pazarında başlayan hüzünlü hikaye mutlu sonla bitti: 81 yaşındaki Mustafa Amca hayaline kavuştu

Oto pazarında başlayan hüzünlü hikaye mutlu sonla bitti: 81 yaşındaki Mustafa Amca hayaline kavuştu

Ankara'da antika otomobil tutkusuyla oto pazarına giden 81 yaşındaki Mustafa Yılmaz, bütçesi yetmeyince hayal kırıklığı yaşadı. Sosyal medya fenomeni Atilla Karaca'nın başlattığı dayanışma hareketi, yaşlı adamın yıllardır kurduğu hayali gerçeğe dönüştürdü.

Oto pazarında başlayan hüzünlü hikaye mutlu sonla bitti: 81 yaşındaki Mustafa Amca hayaline kavuştu
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Ankara'da yaşayan 81 yaşındaki Mustafa Yılmaz, 1970'li yıllardan bu yana süregelen antika otomobil merakını gerçeğe dönüştürmek için gittiği oto pazarında ummadığı bir destekle karşılaştı. Beğendiği 1995 model bir aracı bütçesi yetmediği için alamayan ve büyük bir üzüntü yaşayan Yılmaz'ın imdadına, o sırada pazarda bulunan sosyal medya içerik üreticisi Atilla Karaca yetişti. Karaca'nın başlattığı kampanya sayesinde Yılmaz, hayalini kurduğu araca kavuştu.

Pazarda filizlenen dostluk

Oto pazarında tanışan ikili arasında kısa sürede samimi bir bağ kuruldu. Mustafa Yılmaz'ın aracı kaçırdığı için yaşadığı hayal kırıklığına şahit olan Atilla Karaca, yaşlı adama daha güzel bir otomobil bulacağına dair söz verdi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan videoların büyük ilgi görmesiyle birlikte, takipçilerin de desteğiyle uygun bir araç bulundu. Karaca, bu süreçte hiçbir sponsor desteği almadan tamamen gönüllülük esasıyla hareket ettiklerini belirtti.

Oto pazarında başlayan hüzünlü hikaye mutlu sonla bitti: 81 yaşındaki Mustafa Amca hayaline kavuştu

Doğallık herkesi etkiledi

Mustafa Yılmaz'ın kurgudan uzak, samimi ve doğal tavırlarının izleyicileri derinden etkilediğini ifade eden Atilla Karaca, aracın yenilenme sürecinde de büyük bir dayanışma örneği sergilendiğini vurguladı. Yılmaz'ın tüm ısrarlara rağmen başlangıçta destek kabul etmek istemediğini belirten Karaca, sonunda ikna edilen yaşlı adamın otomobilinin iç döşemelerinden ses sistemine kadar her detayının el birliğiyle yenilendiğini anlattı. Hayaline kavuşan Mustafa Yılmaz ise yaşadığı mutluluğu, "Bu otomobili alınca çok mutlu oldum, Atilla Bey sözünü tuttu" sözleriyle dile getirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız