Aydın'ın Nazilli ilçesinde lise öğrencileri arasında yaşanan bıçaklı kavga, yargı kararıyla son buldu. Yeşil Mahalle sınırları içerisinde bulunan metruk bir binada bir araya gelen 15 yaşındaki Y.Y. ile aynı yaştaki N.E.Y. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede şiddetlenen tartışma, Y.Y.'nin yanında bulunan bıçakla N.E.Y.'yi yaralamasıyla kanlı bir boyuta taşındı.
Olay sonrası hastaneye kaldırıldı
Yaralanan genç kız, kendi imkanlarıyla evine ulaştıktan sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından N.E.Y.'yi Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumuna ilişkin süreç devam ederken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Adliye önünde gergin anlar yaşandı
Emniyet güçleri, şüpheli Y.Y.'yi bir minibüse binmeye çalıştığı sırada kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.Y.'nin mahkemeye çıkarıldığı sırada, mağdur öğrencinin annesi adliye bahçesinde sinir krizi geçirdi. Fenalaşarak bayılan anne, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Mahkeme heyeti, 15 yaşındaki Y.Y.'nin tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderilmesine hükmetti.