İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4892 %0.03
51,6776 %-0.42
6.667,41 % -2,01
67.019,52 %-2.625
Muhalif. HABERLER Mudanya’da Yardım Sevenler’den 100 yıllık coşku

Mudanya’da Yardım Sevenler’den 100 yıllık coşku

Mudanya’da Yardım Sevenler’den 100 yıllık coşku

Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Mudanya Şubesi, Cumhuriyetin 100'üncü, derneğin kuruluşunun ise 95'inci yılını gönüllü üye ve yardım sevenlerin katılımıyla coşkuyla kutladı.

BURSA (İGFA) - TYSD Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer ve yönetiminin ev sahipliğindeki yemekli buluşma, Yıldıztepe'deki özel bir restoranda gerçekleştirildi.

100. yıl yemeğinde yönetim kurulu üyesi Sabiha Avcı, Atatürk'ün Gençliğe Hitabı'nı okurken, Gençliğe Hitabe'ye cevabı ise dernek öğrencilerinden Betül Karaca seslendirdi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Betül Timur, burslu öğrenciler mesajlarını konuklara iletirken, dernek üyesi Birsen Kermen ise seslendirdiği 'Cumhuriyet' şiiriyle günün coşkusunu pekiştirdi.

Özverili çalışmalarını destekleyerek, sıcaklıklarını bağışları ile yansıtan üyelere ve tüm gönüllülere teşekkür eden TYSD Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer, derneğin 95. yılı dolayısıyla bir gün öncesinde 130 şubeden gelen 500 gönüllüyle birlikte Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktıklarını anımsattı. Derneğin ve Mudanya Şubesi'nin kuruluş tarihçesine yönelik bilgiler de paylaşan Başkan Uzer, bugüne kadar yüzlerce gence Atatürk Eğitim Bursu adı altında eğitim desteği verdiklerini, bu yıl yaşanan asrın felaketinde de başta barınma olmak üzere yaralara merhem olmaya çalışıldığını söyledi. Cumhuriyetin en büyük değer olduğunun altını çizen Başkan Uzer, "Onu sonsuza kadar yaşatmak en önemli görevimizdir. 100'üncü yıl etkinliğimizde emeği geçen ve katkı sağlayan tüm gönüllü üyelerine teşekkür ediyorum. Gururla nice yüzyıllara" diye konuştu.

Öte yandan Yardım Sevenler Derneği'nin Cumhuriyet buluşmasında Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel ise Atatürk'ün sevdiği şarkıları dernek üyeleriyle birlikte seslendirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız