İstanbul
Parçalı bulutlu
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,6254 %0.20
56,1617 %-0.30
6.690,04 %-1.40
78.427,72 %1.69
Muhalif. HABERLER Motokurye Gülten'in örnek davranışı Eskişehir'de takdir topladı

Motokurye Gülten'in örnek davranışı Eskişehir'de takdir topladı

Eskişehir'de seyir halindeyken yerde bulduğu Türk bayrağını büyük bir hassasiyetle yerden kaldıran motokurye Gülten Yeşil, Vali Erdinç Yılmaz tarafından makamında ağırlandı.

Motokurye Gülten'in örnek davranışı Eskişehir'de takdir topladı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Eskişehir'de motokuryelik yapan Gülten Yeşil, günlük mesaisini sürdürdüğü sırada sergilediği duyarlı davranışla kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Odunpazarı ilçesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde motosikletiyle ilerlediği esnada yerde duran Türk bayraklarını fark eden Yeşil, hiç tereddüt etmeden aracını güvenli bir noktaya çekerek bayrakları yerden aldı. O anlar, kuryenin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Vali Yılmaz'dan anlamlı kabul

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, duyarlı kuryeyi makamında kabul etti. Yeşil'in sergilediği davranışın milletin özündeki vatan sevgisinin bir yansıması olduğunu belirten Vali Yılmaz, bu hassasiyetin tüm topluma örnek teşkil ettiğini ifade etti. Yılmaz, bayrağın uğruna ağır bedeller ödenmiş kutsal bir emanet olduğunu vurgulayarak, Yeşil'i bu örnek tutumu nedeniyle tebrik etti.

Motokurye Gülten'in örnek davranışı Eskişehir'de takdir topladı

Bayrak emanetine sahip çıktı

Yaşanan olayı anlatan Gülten Yeşil ise teslimat yapmaya gittiği sırada karşılaştığı manzaranın kendisini derinden etkilediğini belirtti. Bayrağın yerde bulunmasının kabul edilemez olduğunu ifade eden Yeşil, bu kutsal emaneti gördüğü an durup almayı bir görev bildiğini dile getirdi. Ziyaretin sonunda Vali Yılmaz, duyarlı kuryeye Türk bayrağı hediye ederek teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız