İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5211 %-0.06
52,0760 %0.01
6.742,83 % -0,20
70.776,53 %-1.628
Muhalif. HABERLER Minik öğrenciler Çanakkale şehitlerini andı

Minik öğrenciler Çanakkale şehitlerini andı

Minik öğrenciler Çanakkale şehitlerini andı

Okunma Süresi: 1 dk

Kemer Belediyesi Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri ve öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’ncu yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Çanakkale ile ilgili görseller ve maketlerin hazırlandığı okulda, minik öğrenciler Çanakkale Savaşı’nda kahraman Türk askerinin yediği hoşaf ve ekmekten yedi.

Okul Müdürü Oya Aslantaş, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza aziz Türk milletinin tarihini anlatmak ve tarihimizde önemli bir yere sahip Çanakkale Deniz Zaferi’ni anlatmak için bir etkinlik yaptık. Okulumuzun bazı yerlerinde ve sınıflarda Çanakkale Savaşı’nı anlatan maketler yaparak yazılar yazdık ve çocuklarımızı bilgilendirdik. 1917’deki yemek listesinde yer alan hoşaf ve bir dilim ekmek yaparak çocuklarımıza dağıttık. Çocuklarımız hem eğlendi hem de tarihimizi öğrenmiş oldu.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız