İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6337 %0.27
51,6013 %-0.2
6.704,43 % 0,27
66.846,91 %0.374
Muhalif. HABERLER KOSGEB Kahramanmaraş Müdürü işletmelere keyfi kısıtlamalar uyguluyor

KOSGEB Kahramanmaraş Müdürü işletmelere keyfi kısıtlamalar uyguluyor

KOSGEB Kahramanmaraş Müdürü işletmelere keyfi kısıtlamalar uyguluyor

Okunma Süresi: 1 dk

Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kahramanmaraş Müdürü işletmelere keyfi kısıtlamalar uyguluyor.

Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Şubat ayında yaşanan depremler nedeniyle ilan edilen OHAL ve sonrasında kapsama alınan iller ve ilçelerde geçerli olan ve KOBİ’lerin faaliyetlerinin aksamaması ve devamlılıklarının sağlanabilmesi için KOSGEB tarafından açıklanan destek ve ödemelere başvurular devam ederken, Kahramanmaraş Müdürlüğünde sıkıntıların ardı arası kesilmiyor.

KOSGEB’in devlet kurumu olmasına ve müdürünün keyfi olarak böyle bir uygulama yapma hakkının bulunmamasına rağmen, Kahramanmaraş Merkez Müdürünün işletmelere uyguladığı keyfi durum tepki çekiyor.

KOSGEB Kahramanmaraş Müdürü Yasin Yüksek, keyfi uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Ocak 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta bir haber sitesinde yayınlanan “KOSGEB Kahramanmaraş’ta mahkeme kararını tanımadı” haberi dolayısıyla depremden zarar gören işletmeye kısıtlama uyguladı.

İşletmelere keyfi olarak uygulamalar yapan müdürün, bu hareketi tepki topluyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız