Kayseri'de 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte kent genelinde binlerce öğrenci ders başı yaparken, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın anlamlı bir harekete imza attı. Aydın, 2019 yılında görev başındayken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru İlhan Odabaşı'nın kızı Elif Odabaşı'yı okul çıkışında yalnız bırakmadı.
Özel harekat aracıyla sürpriz yolculuk
Osman Ulubaş Melikgazi Ortaokulu'nda eğitim gören Elif Odabaşı, okul çıkışında kendisini bekleyen Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile karşılaştı. Şehit emaneti olan Elif'i özel harekat aracına bindiren Aydın, küçük öğrenciyi sirenler ve konvoy eşliğinde güvenli bir şekilde evine kadar götürdü.
Emniyetten anlamlı mesaj
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olunduğu vurgulandı. Açıklamada, 2026-2027 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenler için başarılı geçmesi temennisinde bulunulurken, şehit İlhan Odabaşı'nın kızı Elif'in okulun ilk gününde yanında olmaktan duyulan memnuniyet ifade edildi.