İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
87.919,38 %-0.204
Muhalif. HABERLER Kayseri Büyükşehir’den mezarlık mesaisi

Kayseri Büyükşehir’den mezarlık mesaisi

Kayseri Büyükşehir’den mezarlık mesaisi

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik yaparken, arife günü ve bayram boyunca Şehir Mezarlığı girişlerinde Büyükşehir’e ait 17 araçla, engelli ve yaşlılara ücretsiz hizmet edecek.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yaparak vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmelerine imkân sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda gerekli hazırlıkları yaparak tedbir alıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Büyükkılıç’ın, Kayserililerin huzurlu, güvenli ve nezih bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için verdiği talimatları doğrultusunda kentin muhtelif bölgelerinde çalışmalarını sürdürürken, Mezarlıklar Şube Müdürlüğü personeli de Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki mezarlıklarda temizlik ve bakım, onarım çalışması yapıyor.

Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda vatandaşların rahat bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için görev yapan ekipler mezarlıklarda kapsamlı bir çalışma başlattı.

Mezarlıklar Birim Sorumlusu Murat Erdoğan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Memduh başkanımızın önderliğinde her alanda olduğu gibi mezarlık hizmetleri de 7 gün 24 saat devam etmektedir. Arife günü ve bayramın birinci günü 80 personel ile görev yapmaktayız” dedi.

17 hizmet aracı ile ücretsiz vatandaşa mezarlık içerisinde ring yapılacağını söyleyen Erdoğan, “10 adet cenaze aracımızla, hocalarımızla, saha personelimizle ve mezarlık içerisinde yaşanacak yoğunluklara talebe cevap verebilmek adına 17 adet hizmet aracımızla mezarlık içerisinde ring yapacağız. Arife ve bayram gününde cenazesi olan vatandaşların da işlemlerini hızlı bir şekilde görebilmek adına hizmetimiz devam etmektedir” diye konuştu.

Ayrıca, Asri Mezarlık ile Erkilet Bülbülpınarı, Argıncık, Ambar ve Gesi-İldem mezarlıklarında ve Kartal Şehitliği’nde bayram öncesi birçok çalışma yapılırken, Şehir Mezarlığı girişlerinde Büyükşehir’e ait araçlarla engelli ve yaşlılara ücretsiz hizmet verilecek. Öte yandan, zabıta ekipleri de Arife Günü ve bayram boyunca Şehir Mezarlığı’nda kabir ziyareti gerçekleştiren Kayserililerin esenlik ve huzuru için duygu sömürüsü yapan dilencilere yönelik denetimlerini sürdürecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *