İstanbul
Az bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5251 %-0.2
52,0346 %0.42
6.785,82 % 0,54
71.824,53 %4.548
Muhalif. HABERLER Kayseri Büyükşehir kadınlarla ritmi yakaladı

Kayseri Büyükşehir kadınlarla ritmi yakaladı

Kayseri Büyükşehir kadınlarla ritmi yakaladı

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Ritmini Yakala” aerobik ve zumba etkinliği düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ve AK Parti Milletvekili Ayşe Böhürler’in de katıldığı etkinlikte bin kadın sporsever doyasıya eğlendi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara özel “Ritmini Yakala” spor ve dans etkinliği düzenledi.  Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ve AK Parti Milletvekili Ayşe Böhürler de katıldı.  Kadın sporsever Spor A.Ş. eğitmenleri eşliğinde, eğlenceli müziklerle spor yaparak doyasıya eğlendi.

Dr. Necmiye Büyükkılıç, kadınların böylesine özel günde bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti ve spora olan yoğun ilgilerine hayranlığını dile getirerek, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı faaliyet gösteren Selçuklu Uygarlığı Müzesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle sergi açılışı gerçekleştirildi.

Sergi açılışına birçok ziyaretçi ile birlikte Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ve Kayseri Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özgü konuşmalar yapılırken, katılımcılar ve misafirler eşliğinde sanatçı Betül Burnaz’a ait ‘Kainatın Kadın Sırrı ve Renklerin Sonsuzluğu’ adlı Resim Sergisi açılışı yapıldı.

Sonrasında davetliler, Ebru Sanatçısı Sema Balkaya’ya ait Renkler ve Ahenk adlı Ebru deneyimi yaşadılar. Sanatçı Betül Burnaz’a ait sergi Selçuklu Uygarlığı Müzesi Sergi Salonu’nda 2 hafta süresince ziyaretlere açık olacak.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız