İstanbul
Az bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5251 %-0.2
52,0346 %0.42
6.785,82 % 0,54
71.824,53 %4.548
Muhalif. HABERLER Hayırlı Olsun Mümine Hatun Çarşısı Açıldı

Hayırlı Olsun Mümine Hatun Çarşısı Açıldı

Hayırlı Olsun Mümine Hatun Çarşısı Açıldı

Okunma Süresi: 2 dk

Karaman Belediyesi’nin önemli projelerinden biri daha hizmete girdi. Karamanlı hanımları desteklemek amacıyla yapılan Mümine Hatun Çarşısı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açıldı.

Karaman Belediyesi, kadınların el emeği göz nuru ürünlerini ekonomiye kazandırıyor. Hem Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hem de hanımların evlerinde ürettiği el emeği göz nuru ürünler, artık Karaman Belediyesi Mümine Hatun Çarşısı’nda sergileyip satışa sunabilecek. Karaman Adliyesi arkasındaki alanda yer alan çarşı, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın katılımlarıyla bugün hizmete girdi. Dünya Kadınlar Günü'nü daha anlamlı kılmak için açılışı bu özel günde düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Burada güzel bir el emeği göz nuru çarşısı oluşturduk. Bu çarşıda hanımlarımız, el emeğiyle ürettikleri değerli ürünleri satıp aile bütçelerine katkı sağlayabilecekler. Biz hanımefendilerin her zaman yanındayız. Onları destekleme konusunda örnek adımlar attık, atıyoruz ve inşallah çok daha güzellerini de atmaya devam edeceğiz. Buraya tüm hanımlarımızı ve vatandaşlarımızı bekliyoruz. Mümine Hatun Çarşısı, Karamanımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Kalaycı, daha sonra stantları tek tek gezerek hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Soğuk havaya rağmen açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız