İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5118 %-0.22
52,1794 %0.78
6.865,36 % 1,71
71.843,51 %5.06
Muhalif. HABERLER Fikri Işık’tan İbrahim Şirin’e destek

Fikri Işık’tan İbrahim Şirin’e destek

Fikri Işık’tan İbrahim Şirin’e destek

Okunma Süresi: 2 dk

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, bu kez MEMUR-SEN tarafından organize edilen Memur Buluşması programına katıldı. Programda Başkan Adayı Şirin ile birlikte önceki dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Bülent Aykurt, Büyük Birlik Partisi Derince İlçe Başkanı Samet Çetin, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve teşkilat yöneticileri de yer aldı.

 

HİZMET İÇİN GÖREVE TALİP OLDUK

Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, yaptığı konuşmada Derince’ye hizmet etmek için göreve talip olduklarını belirterek “Ben Derince’de doğdum, Derince’de büyüdüm. Şimdi de ilçemize hizmet etmek için belediye başkanlığı görevine talibim. Attığımız her adımda, dokunduğumuz her gönülde hemşerilerimizin sevgisini daha yakından hissediyoruz. İnşallah sizlerin de destekleriyle Derince’mize hizmet etme onurunu yaşayacağız” dedi.

 

ÖNEMLİ PROJELER KAZANDIRACAK

Cumhur İttifakı’nın milli birlik ve beraberliğin teminatı olduğunu belirten Fikri Işık da konuşmasında, “Türkiye en fazla yatırımlarından birini savunma sanayine yaptı. Bugün bunun meyvelerini topluyoruz. Benim Milli Savunma Bakanlığı yaptığım dönemde de çok önemli adımlar attık. Ne iyi etmişiz de o gün bu projeleri başlatmışız” dedi. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere de vurgu yapan Işık, “Hizmetlerin devamı için İbrahim Şirin kardeşimiz adayımız oldu. Biz kendisine güveniyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Derince’ye önemli projeler kazandıracağına inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız