İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,5686 %0.02
47,0723 %-1.34
4.323,03 % -0,67
117.698,94 %-1.143
Ara
Muhalif. HABERLER Bursa Nilüfer’in geleceğini Nilüferliler şekillendirecek

Bursa Nilüfer’in geleceğini Nilüferliler şekillendirecek

Bursa Nilüfer’in geleceğini Nilüferliler şekillendirecek

Okunma Süresi: 2 dk

Bursa'da Nilüfer Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı'nı vatandaşların katılımıyla hazırlıyor. "Birlikte Üret, Birlikte Yönet" sloganıyla düzenlenen çalıştaylarda, 64 mahalleden gelen önerilerle kentin geleceği şekillendirilecek. Buluşmanın ilki Üçevler Mahallesi’nde gerçekleşti.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi, 2025-2029 dönemi Stratejik Planı'nı katılımcı bir yaklaşımla hazırlamak için mahalle çalıştaylarına başladı.

“Birlikte Yönet, Birlikte Üret” sloganıyla 5 yıllık yol haritasını Nilüferliler’in fikir ve önerileriyle şekillendirmeyi amaçlayan Nilüfer Belediyesi, ilk çalıştayını Üçevler Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Üçevler Kütüphanesi önünde, Gümüştepe, Demirci, Dağyenice ve Üçevler mahallelerinden vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Gökçe Güney ile Başkan Yardımcıları Okan Şahin, Emre Karagöz, Mahmut Demiröz, Şirin Biçer ve Zerrin Güleş de yer aldı. Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü çalışanları, çalıştayda ilk olarak bölge sakinlerini stratejik plan süreci hakkında bilgilendirdi. 7’den 70’e farklı yaş gruplarından ve toplumun her kesiminden vatandaş da, çalıştayda mahalleleri ile ilgili fikir ve önerilerini dile getirdiler. Ortak akıl ile ortaya konulan sorunlar ve önerilerin görüşüldüğü çalıştayda Nilüferliler, kentin ve mahallelerinin geleceği için somut önerilerini sundular.

Nilüfer’in önümüzdeki 5 yılını Nilüferliler ile birlikte tasarlamak için bu çalıştayları düzenlediklerini dile getiren Nilüfer Belediye Başkan Vekili Gökçe Güney, “Bu buluşmalar ile toplumun bütün kesimlerini kapsayarak bir stratejik plan oluşturmayı hedefliyoruz. Sizlerin görüşleri Nilüfer’imize çok değerli katkılar sağlayacaktır” dedi.

“Birlikte Üret, Birlikte Yönet” sloganıyla gerçekleştirilen çalıştaylar, 8 Haziran'a kadar 64 mahalleden vatandaşların katılımıyla 15 bölgede düzenlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *