İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6103 %0.04
51,4698 %-0.07
6.664,29 % -0,60
69.035,72 %2.925
Muhalif. HABERLER Bayındır’da çıkan yangın kontrol altına alındı

Bayındır’da çıkan yangın kontrol altına alındı

Bayındır’da çıkan yangın kontrol altına alındı

Okunma Süresi: 2 dk

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay,   görev yerine dönerken trafik kazasında hayatını kaybeden orman personeli Serkan Topkaya'ya baş sağlığı diledi. 

Bayındır'da dün (15 Haziran Cumartesi) Buruncuk ile Yakacık mahalleleri arasındaki makilik ve zeytinlik alanda 21.41'de çıkan yangın gece yarısı kontrol altına alındı. Yangın ihbarı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri Bayındır, Torbalı, Ödemiş, Tire ve Birgi gruplarından 6 arazöz, acil kurtarma ekipleri ve kamyonetle bölgeye ulaştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesine ait 15 su tankeri de alana sevkedildi. Orman Genel Müdürlüğü'ne ait 17 arazöz,  3 dozer, 4 su ikmal aracı, Emniyet ve Jandarma Komutanlığı'ndan 1'er adet TOMA ile yangına müdahale edildi.  Buruncuk Mahallesi'nde bulunan 130 hane güvenlik amacı ile kontrollü olarak tahliye edildi. Yangın gece saat 03.00 civarı kontrol altına alındıktan sonra mahalle sakinleri evlerine geri döndü.

Orman personeli şehit oldu
Yangına müdahale ettikten sonra görev yerine dönen İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan orman işçisi Serkan Topkaya (43), Kemalpaşa Çiniliköy Mahallesi'nde trafik kazası geçirerek şehit oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bir mesaj yayınlayarak duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Tugay mesajında, "İzmir Orman İşletme Müdürlüğümüzde çalışan Serkan Topkaya'nın Bayındır ilçemizdeki orman yangınından görev yerine dönerken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. Serkan Topkaya'nın cenazesi, ikindi namazını müteakip Kemalpaşa Rabia Hatun Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cennetbahçesi Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız