'Ben seni sevduğimi' şarkısıyla acımıza ortak oldular

Yunan Devlet Televizyonu yaptığı deprem klibiyle gözleri yaşarttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunan Devlet Televizyonu yaptığı deprem klibiyle gözleri yaşarttı
Abone ol
Yunanistan devlet televizyonu ERT, bu sabah haberlerini Kahramanmaraş’taki depremden görüntülerin yer aldığı Türkçe bir kliple açtı. Kazım Koyuncu’nun “Ben Seni Sevduğumi” şarkısının yer aldığı klip izleyenleri duygulandırdı.

Kahramanmaraş'ta ilki 6 Şubat Pazartesi sabaha karşı 04.17, ikincisi aynı günün öğle saatlerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonucu yaşamını yitiren binlerce kişi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. 

Büyük bir yıkıma neden olan depremin arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden arama kurtarma ekipleri bölgeye intikal ederken, komşu Yunanistan da arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Yunan arama kurtarma ekiplerinin Türk arama kurtarma ekipleriyle yan yana çalışarak enkaz altındaki vatandaşlarımızı kurtarma girişimleri ve çabaları sık sık karşımıza çıkıyor.

Şu an için Türkiye’de 20 kişilik bir ekip bulunuyor ve son rakamlara göre 4 kişi sağ olarak kurtarıldı, 3 kişinin ise maalesef cansız bedenine ulaşıldı.

Deprem bölgesinde durum bu haldeyken Türkiye’nin acısını paylaşan kardeş ülke Yunanistan, devlet televizyonu ERT’de sabah haberlerini Türkçe bir kliple açtı.

Kazım Koyuncu'ya ait olan Şevval Sam'ın seslendirdiği “Ben Seni Sevduğumi” şarkısı eşliğinde deprem felaketinin görüntülerine yer verildi.

Sosyal medyada klibin altında duygu dolu dostluk mesajları yer aldı.


Yorum Yazın