Yıllar sonra eşcinsellik açıklamasında bulunan Murat Dalkılıç'tan şaşkına uğratan Murat Boz itirafı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıllar sonra eşcinsellik açıklamasında bulunan Murat Dalkılıç'tan şaşkına uğratan Murat Boz itirafı
Abone ol
Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri programına konuk olan Murat Dalkılıç, bir dönem gay sanıldığını açıklayarak Murat Boz hakkında söyledikleriyle dikkat çekti.

Berfu Yenenler, uzun süredir sosyal medya paylaşımları ve Eser Yenenler'le kurduğu sıcacık aileyle sık sık gündeme gelen isimlerden. Fakat son zamanlarda gündemden düşmemesinin ve övgü toplamasının sebebi yeni YouTube programı: Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri!

Ağırladığı konuklar, konuklarıyla yaptığı sohbetler ve oynattığı oyunlarla YouTube'a yeni bir soluk getiren Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde de Murat Dalkılıç'ı ağırladı.

Çok yakın arkadaş oldukları bilinen ikilinin inanılmaz keyifli vakit geçirdiğine şüphe yoktu, bölüm epey de beğenildi zaten.

Fakat asıl olay Murat Dalkılıç, bir dönem gay sanıldığını açıkladığında koptu! Yalnızca herkesin onu gay sandığı döneme değil, o dönem kendisiyle ilgili çıkan diğer dedikodulara da değindi.

Önce, "Yıllar önce beni gay sanıyorlardı, bir dönem popçularla ilgili çıkan en okkalı haber gay olmasıydı" diyen Dalkılıç, ardından "Bizi Murat Boz'la sevgili sanıyorlardı!" dedi.

Hızını alamayan ve konuyu makarasını yapmadan geçemeyen Murat Dalkılıç, "Murat Boz beni n'apsın abi? Kıvanç Tatlıtuğ ile falan çok iyi dururlar" yakıştırmasını yapınca izleyenleri şaşkına uğrattı.

 


Yorum Yazın