Yılın transfer bombası: Ronaldo'nun yeni takımını annesi açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılın transfer bombası: Ronaldo'nun yeni takımını annesi açıklandı
Abone ol
Juventus ve Ronaldo'nun yolları ayrılmak üzere. Hem Şampiyonlar Ligi hem İtalya Serie A'da büyük hayal kırıklığı yaratan Juventus'ta yaprak dökümü erken başladı.

Juventus'ta birçok isimle yollar resmen ayrılıyor. Bu isimlerden biri de dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo. Juventus kulübüne yakınlığı ile bilinen Tuttosport, takımdan ayrılacak isimlerin yer aldığı listede Ronaldo'ya da yer vermişti.

Juventus'tan ayrılması beklenen Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a geri dönmesi bekleniyordu. Hatta İtalyan ve İngiliz medyasında Pogba - Ronaldo takası iddiaları yer alıyordu.

36 yaşındaki Cristiano Ronaldo da bir gün United'a geri döneceğini açıklamıştı fakat Portekizli yıldız şaşırtan bir karar aldı. Ronaldo'nun gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği resmen açıklandı. 

Juventus'ta Şampiyonlar Ligi bileti alma mücadelesi veren Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için annesinden flaş bir mesaj geldi.

Tecrübeli futbolcunun annesi Dolores Aveiro, oğlunun Sporting'e geri dönmesini istediğini belirtirken, "Ronaldo ile konuşacağım ve gelecek sezon Sporting'e dönmesi için ikna etmeye çalışacağım. Gelecek yıl Alvalade Stadı'nda Sporting'in formasıyla mücadele verecek." ifadelerini kullandı.

Juventus'taki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo, kariyerine Sporting'de başlamış ve 2003 yılında Manchester United'a transfer olmuştu. 19 yıl sonra ilk şampiyonluğunu kazanan Sporting, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde olacak.

Juve'de 131 maça çıkan Ronaldo, 100 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.


Yorum Yazın