Yargı dizisinin konusu ve oyuncuları: Tüm detaylar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yargı dizisinin konusu ve oyuncuları: Tüm detaylar
Abone ol
Yargı oyuncuları kim? Uyarlama mı? Yargı dizisi, her hafta pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Ilgaz ile Ceylin'in hikayesi anlatılıyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi yargı her pazar akşamı sevenleri ile buluşuyor.

Dizide Ilgaz ile Ceylin'in hikayesi anlatılıyor. Dizi ilk olarak 19 Eylül 2021 tarihinde ekrana geldi. Yargı dizisinin başrollerinde ise Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Peki, Yargı uyarlama mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi, pazar akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başrollerinde yer alan Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, savcı ve avukat rollerini canlandırıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin yürütüyor, senaryosunu da Sema Ergenekon kaleme alıyor. Dizinin uyarlama olmasına yönelik bir bilgi bulunmuyor. İşte, Yargı dizisi detayları...

Yargı dizisinin konusu

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

Yargı dizisinin oyuncuları ise şöyle:


Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Metin), Uğur Polat (Yekta), Mehmet Yılmaz Ak (Pars), Ali Seçkiner Alıcı (Zafer), Arda Anarat (Çınar), Ece Yüksel (İnci), Zeyno Eracar (Gül), Uğur Aslan (Eren), Onur Durmaz (Engin), Başak Gümülcinelioğlu (Neva), Pınar Çağlar Gençtürk (Aylin), Onur Özaydın (Osman), Özlem Çakar (Makbule), Zeynep Atılgan (Parla), Beren Nur Karadiş (Defne) ve Cezmi Baskın (Merdan)


Yorum Yazın