Mobilefest

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mobilefest
Abone ol

Kültür Sanat - Emel Seçen

Mobilefest, bugün Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde başladı.

Birbirinden farklı ve içinde çeşitli organizasyonlar, söyleşiler ve aktivitelerin yer aldığı son derece değişik standtlar içerisinden ilgi ve bilgilenme amaçlı hepsinden birer öğreti edinilebilir.

Hatta şanslı iseniz, benim gibi son derece keyifli bir plaj çantası kapmanız mümkün. Dahası var çarkıfelek istasyonunda parada kazanılabilir.

Gün boyu, üç aktivenin dördüncü durağı Mobilefest ve son derece nezaket gösteren, VIRGOSOL make a difference with software quality, uğramadan geçmeyiniz!

Virgosol Bilişim ve Yazılım Çözümleri A.Ş. Yazılım Kalite Kontrol ve Güvencesi alanında ve de dünya çapında hizmet veriyor.

Güler yüzlü, sadece tanıtım yapmanın ötesinde insan odaklı duruşları ile standartlarında bulunmaktan keyif aldım. Zaman yetmediği için ayak üstü gibi olsa da benim için ilk andaki izlenimler zaten yeterliydi.

Yazılım test otomasyonu, Performans ve Yük Testleri, Manuel Fonksiyonel Testler gibi Web, IPI ve mobil test gibi birçok farklı konuda çalışmalarını sürdürmekteler.

Merkez ofisleri, İstanbul’da ve Yıldız Teknik Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde AR-GE ofisleri bulunmakta.

“Dürüstlük Evrenimizin Güvencesidir, Şeffaflıktır” diyerek yola çıkmışlar, beni etkileyen logoları ve güler yüzlü olmalarıydı.

Merakla Logo’yu sorduğumda cevabımın ve yanılmadığımın kanıtı gibiydi.

Kendilerini yıldız kümesinden olarak özel olarak tanımlıyor. Ve yıldız ışıklarını evrenle paylaşıyorlar.

“İstikbal göklerdedir” diyerek, ilerinin taşlarının rotasını yüzyıl öncesinden veren Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın belirttiği noktaya tam da yerinden seslenmekteler.

Daha da yakında takip edecek ve çantamı gururla taşıyacağım.

Aynı renkleri herkesin görebilmesi ve iyi niyeti ile.


Yorum Yazın