Ünlü isimlerin Cumhuriyet Bayramı coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü isimlerin Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Abone ol
Türkiye'nin dört bir yanı kırmızı-beyaz, yürekler Cumhuriyet coşkusuyla dolu. Sosyal medyada da ünlü isimler bu önemli günle ilgili mesajlar paylaştı.

İşte ünlü isimlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımları:

Tarkan: Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınları için bize Cumhuriyet’i armağan eden Atamızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Birce Akalay: Ben Cumhuriyet çocuğuyum, Türkiye Cumhuriyeti’nde doğdum. Sayesinde doydum, okudum, çalıştım, kazandım, paylaştım, büyüdüm, çoğaldım. Ülkemin ebedi bağımsızlığı ve ilerleyişi için durmaksızın çalışmaya, sevgiyi ve hoşgörüyü anlatabilmek için nefesim tükenene kadar barışmaya ve atalarımızdan bize miras, dünyaları alsam da değişmeyeceğim vatanımı kanımın son damlasına kadar korumaya yemin ederim. Bugün hepimizin içimizdeki bu büyük coşku, bu ülke için aynı yeminleri etmiş yüce milletimizin sayesindedir. 100 yaşın kutlu olsun Türkiye Cumhuriyeti! Ulu Önderimiz Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve cumhuriyetimizi bize hediye eden yüce milletimize minnet ve saygıyla. En büyük bayramımız kutlu olsun!

Cem Yılmaz: Cumhuriyetimizi bize armağan eden büyük Atatürk,100. yılda da seni kalpten özlüyor, önünde saygıyla eğiliyorum. Çok yaşa cumhuriyetim.

Pınar Altuğ Atacan: Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene.

Mustafa Sandal: Bu ülkenin evladı olmaktan ve Atatürk’ümüzün yolunda yürümekten gurur duyuyorum. Bize düşen Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve bize bu vatanı armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarının emanetini gelecek nesillere taşımaktır. 100’üncü yılımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene! “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.” #Atatürk

Mert Fırat: Bugün Türkiye için çok özel bir gün! Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderlik ettiği Milli Mücadele sonucunda, büyük zorluklarla elde edilen Cumhuriyet, bize ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 100 yıldır barışın ve refahın sembolü olan Cumhuriyet, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Gelecek için umut dolu, sürdürülebilir kalkınmaya odaklı bir Türkiye dileğiyle. Nice yüzyıllara!

Melisa Sözen: Bu güzel ülke ve halkı için her zaman her şeyin en iyisini istemiş, bu uğurda bir insan ne kadar üstün bir çaba gösterebilirse o kadar çabalamış ve bizi karanlıktan aydınlığa taşımayı başarmış olan, bu toprakların gördüğü en büyük lider olan Mustafa Kemal Atatürk’e 100. yaşını kutladığımız Cumhuriyet’i bize armağan ettiği için bütün kalbimle müteşekkirim. Bizlere laik, bağımsız, modern, eğitimli ve hoşgörülü bir toplumda yaşama şansı vermek için en koyu karanlıklara göğüs gererek kurulan Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun!

Gülse Birsel: Geçmiş, bugün, gelecek… Hep Atatürk’le, hep Cumhuriyet’le…

Mabel Matiz: Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun! Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk ve tüm yol arkadaşlarına selam olsun! Gururla, umutla, çok çalışarak onu yaşatmaya devam edeceğiz.

Ebru Akel: Mustafa Kemal Atatürk’ün, Atamızın, cesur ve güçlü bir liderin önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı. Bugün, yarın ve hatta yüzyıllar sonra… Cumhuriyetimizin izinde, onun sönmeyen ışığında… Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun.


Yorum Yazın