Türkiye Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba'dan sert tepki: Sinan Oğan'ı sildik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba'dan sert tepki: Sinan Oğan'ı sildik
Abone ol
ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı. Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, konuya ilişkin olarak bir video paylaştı. Videoda Akbaba Oğan'a "HÜDA PAR'la aynı sandığa girmeyeceğiz sözünü tutmadınız, Sinan Oğan'ı sildik" dedi.
Haber Videosu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda ATA İttifakı’nın alacağı tutum günlerdir merak konusuydu. Dağıldığı kesinleşen ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yaptığı açıklama ile ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu.

14 Mayıs öncesi yaptığı açıklamada “Terör örgütleri ile arasına mesafe koyamayan bize gelmesin. Ne domuz bağı, ne Kandil dağı” diyen Oğan, bu sözlerine rağmen AK Parti listelerinden Hizbullah’ı terör örgütü olarak tanımayan HÜDA PAR’ı meclise sokan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıkladı.

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Alp Akbaba, Sinan Oğan'ın açıklamasının ardından bir video paylaştı. 

Videoda Akbaba'nın tepkisi gözlerden kaçmadı. 

Akbaba şu sözlerle ifade etti; “ Sinan Oğan siz Atatürk ve Cumhuriyete karşı HÜDA PAR'la aynı sandığa girmeyeceğiz demiştiniz. Sözünüzü tutmadınız. Bizde senin gibi aynı sandığa oy vermeyeceğiz. Bunu iyi bil. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet sahipçisiyiz. Şehitlerimize söz verdik. Asla bu Cumhuriyeti kimse yıkamayacak ve bölemeyecek! Sizin gibi düşünmeyenleri oy vermeye çağırıyorum. Hani demişlerdi ya ‘Al anneni git’ Alın annenizi sandığa gidin. Şehit analarının yüreğine su serpin! Ben Türkiye Cumhuriyeti kadınıyım, şehit anasıyım, Atatürk'ün izinden giden anayım. Ne Mutlu Türküm diyene! Türkiye Cumhuriyete ilelebet yaşanacak. Sinan Oğan'ı sildik” şeklinde konuştu.

 


Yorum Yazın