Tunç Soyer adaylığını açıkladı: Daha çok projemiz var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tunç Soyer adaylığını açıkladı: Daha çok projemiz var
Abone ol
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “5 yıl önce vaat ettiklerimizi büyük ölçüde tamamlamış olsak da yüzde 20 civarında yapamadıklarımız var. O nedenle diliyorum ki bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Ağrı Dernekleri Konfederasyonu Ege Bölgesi İzmir Başkanlığı’nı (AĞKON) ziyaret etti. Soyer, AĞKON'da yaptığı konuşmada belediye başkanlığı görevine devam etmek istediğini söyledi.

"Bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, görevde olduğu süre boyunca yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi. 5 yıl içerisinde çok büyük felaketler, büyük travmalar yaşadıklarını dile getiren Soyer, şunları söyledi:

“Orman yangınları, pandemi, deprem… Hepsini üst üste yaşadık. Şimdi de ekonomik kriz, siyasi kriz, seçimler… 5 yıl önce vaat ettiklerimizi büyük ölçüde tamamlamış olsak da yüzde 20 civarında yapamadıklarımız var. Önce onları tamamlamak isterim. O nedenle diliyorum ki bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim. ‘Sakin sulardan iyi kaptan çıkmaz’ diye bir söz var. Benim görev sürem de o kadar dalgalı geçti ki… İzmir’i tekrar bir dünya kenti yapıp, bu şehrin ürettiği refahın adil biçimde paylaşılmasını sağlayacak daha çok projemiz var. Bunları yapmaya gayret edeceğiz.”

Kılıçdaroğlu'nun Aydın'da Özlem Çerçioğlu'nun görevine devam edeceğini açıklamasının ardından Mansur Yavaş da 30 Ağustos'ta adaylık açıklaması yaparak görevine devam etmek istediğini söylemişti. 


Yorum Yazın