Tuğba Özerk: İnşallah bir kız çocuğumuz olur

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuğba Özerk: İnşallah bir kız çocuğumuz olur
Abone ol
Şarkıcı Tuğba Özerk, önceki gün Alaçatı'daki bir otelde görüntülendi. Bu ay evlenecek çift, "İnşallah bir kız çocuğumuz olur" açıklamasında bulundu.

Sevgilisiyle yaklaşık bir yıldır Alaçatı'da ikamet eden Tuğba Özerk, önceki gün bir otelde objektiflere takıldı. Haziran ayı içerisinde evleneceği sevgilisi Gökmen Tunaçan ile ön balayına çıkan şarkıcı, evlilik öncesi stres attı.

Havuz başında romantik anları objektiflere yansıyan ikili, "İnşallah bir kız çocuğumuz olur" dedi. Özerk, ile tanışmalarının eskiye dayandığını söyleyen Tunaçan, bir gece cesaretimi topladım mesaj attım. Sevgili olduk ve evleniyoruz" açıklamasında bulundu.

Tuğba Özerk, 310 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yayınladığı iddialı fotoğraflarla magazin gündemine gelmişti.

BEĞENİ TOPLADI

Dekolteli pozlarını "Sevgilim için hazırım" mesajı ile paylaşan şarkıcı, takipçilerini hem şaşırtmayı başardı hem de yaklaşık 25 bin beğeni aldı.

Tuğba Özerk, Sevgililer Günü'nden bir gün önce paylaştığı "Sevgililer gününe adım adım" notunu taşıyan fotoğraflarla da adından söz ettirmeyi başarmıştı.

12 YILDIR MÜCADELE EDİYOR

Oyuncu Neslihan Atagül'e 'geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konulmuştu. Aynı hastalıkla 12 yıldır mücadele ettiğini söyleyen Özerk, Neslihan'a seslenmişti.

Paylaşımında Neslihan Atagül ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan şarkıcı, yaşadığı zorluklardan bahsetti ve hastalığın kadınlarda yumurtalık sayısını azalttığını; bu yüzden anne olamadığını söyledi.

"BEN ANNE OLAMADIM" 

Ünlü şarkıcı, "Bu hastalık aslında çok yaygın olan ve benim de 12 yıldır mücadele ettiğim ciddi bir rahatsızlık. Yeri geldiğinde konserlere gidemediğim, acılar içinde tekrar hastanelere döndüğüm ve işimden olduğum hastalık gerçekten. Neslihan ve Kadir; öncelikle size ilk tavsiyem eğer bir bebek sahibi olmak istiyorsanız, sakın! Şimdi değil... Önce tedavi... Tedaviden sonra hemen bebek sahibi olun lütfen. Çünkü bu hastalığın en kötü tarafı maalesef kadın yumurta sayısını düşürmesi. Ben bunları çok çektim. Bunun acısını çok yaşadım ve çok ağladım. Bebek sahibi olamadım. İnşallah bundan sonraki teknolojide ben de Allah nasip ederse anne olmayı çok istiyorum ve olabilirim" dedi.
 


Yorum Yazın