Doğukan Güngör ile Mert Demir konserinde görüntülenen Sıla Türkoğlu'ndan açıklama gecikmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğukan Güngör ile Mert Demir konserinde görüntülenen Sıla Türkoğlu'ndan açıklama gecikmedi
Abone ol
Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerinden Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün birlikte olduğu iddia edilmişti. Ancak bu aşk kısa sürmüş ve ikilinin arasındaki gerilim sete de yansıdığı söylenmişti. İddialara göre Sıla Türkoğlu rol icabı da olsa Doğukan Güngör'ü öpmek istememişti.

Sette yaşanan bu öpüşme krizi uzun süre yankı buldu. Aralarındaki bu gerginlik yüzünden uzun süre konuşmayan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör dizi ekibiyle birlikte gittikleri Cannes Festivali'nde barıştı.

Aralarındaki krizi atlatan Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, Mert Demir konserinde görüntülendi.

İkilinin son görüntüsü çiftin sevenlerini heyecanlandırdı. Sosyal medyada 'aşk yeniden mi?' yorumları yapıldı.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ile yeniden aşk yaşadığına dair iddialara ise hemen açıklama yaptı. Ünlü oyuncu ''Dün akşam ekip arkadaşlarımla bir etkinlik sonrası bazı magazin sayfalarında ben ve rol arkadaşım hakkında asılsız haberler gördüm. Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok, haberler doğru değil.' dedi.


Yorum Yazın