Yangının yaralarını saracak

TEMA Vakfı, fidan bağış kampanyası başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEMA Vakfı, fidan bağış kampanyası başlattı
Abone ol
TEMA Vakfı fidan bağışı kampanyası başlattı. Birçok ilde yaşanan orman yangınlarının ardından TEMA Vakfı sosyal medya hesabından 30 Temmuz saat 12:00'da tekrar ağaçlandırılma kampanyasının başlatılacağını bildirdi. "Hep birlikte, yaşamı da umudu da yeniden yeşerteceğiz!" sloganı ile başlatılan TEMA fidan kampanyasına vakfın internet sitesi üzerinden katılım sağlanacak. Yazarımız İsmet Orhan da en az 13 TL olan bağış kampanyasına Bin TL katkı sunacağını sosyal medya hesabından duyurdu...

TEMA Vakfı gönüllüsü olmak isteyenlerin de kayıt formunu doldurması gerekecek. Peki, TEMA Vakfı fidan bağışı nasıl yapılır? İşte, TEMA Vakfı fidan bağışı kampanyası katılım ekranı ve fidan ücreti hakkında ayrıntılı bilgiler.

TEMA fidan bağışı kampanyası sosyal medya üzerinden ilgi gördü. Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Antalya'daki yangınların ardından bugün de Antalya'nın Alanya ilçesi ve Aydın'ın Didim ilçelerinin yanı sıra Kilis ve Muğla'nın Marmaris ve Bodrum ilçesinde yaşanan orman yangınları sonrası TEMA Vakfı kampanya başlattı. TEMA Vakfı ağaçlandırma kampanyası, "https://www.tema.org.tr/anasayfa" internet sitesi üzerinden "Bağış Yap" ekranı ile gerçekleşecek.

TEMA VAKFI BAĞIŞ KAMPANYASI NASIL YAPILIR? 

TEMA Vakfı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı;

"Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 30 Temmuz saat 12:00'da kampanyamızı başlatıyoruz."

Kampanyaya katılım "www.tema.org.tr" internet adresinden gerçekleşecek. Fidan Birim Bedeli 13 TL (En az 3 adet Fidan Bağışı ile işlem başlatılabilir.)

Bu sayfada karşınıza çıkan "Bağış Yap" ekranına tıklayarak fidan bağışını yapabilirsiniz.
 

İSMET ORHAN'DAN BİN TL

MUHALİF yazarı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kiliçdaroğlu'nun Başdanışmanı İsmet Orhan da TEMA'nın kampanyasına bin TL ile katıldı ve duyarlı her vatandaşı bağış yapmaya çağırdı...



TEMA VAKFI FİDAN BAĞIŞI KAMPANYASI İÇİN TIKLAYINIZ

 


Yorum Yazın