Taylor Swift’in hayranları Türklere beddua etti: Deprem size yetmedi herhalde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taylor Swift’in hayranları Türklere beddua etti: Deprem size yetmedi herhalde
Abone ol
Taylor Swift, Spotify'da aylık 100 milyon dinleyiciyi aşan ilk ve tek kadın olmasını eleştiren bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı ünlü ismin hayranlarını sinirlendirdi.

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift son zamanlarda bütün dünyayı sallamaya başladı. Bütün albümlerini kapsayan 'Eras Tour' konserleriyle ününe ün katan şarkıcının bütün stadyum konserleri ağzına kadar doldu taştı. Milyonlarca hayrana sahip olan isim, son olarak Spotify'da aylık 100 milyon dinleyiciyi geçen ilk kadın şarkıcı oldu.

“Allah aşkına bu Taylor Swift’i kim dinliyor? Spotify’da 100 milyon dinleyiciyi aşan ilk ve tek kadın olmuş, konserleri hep stadyumda ve sold out, albümler şarkılar sürekli 1 numara ama sesi şarkıları tarzı dümdüz ve aşırı sıkıcı. Bu sıkıcılıkla bu başarıyı açıklayabilecek var mı?” yorumunda bulunan bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı Swift'in hayranlarını sinirlendirdi.

Ünlü ismin hayranları, "Deprem size yetmedi herhalde bir dahakine tüm ülkeniz yerle bir olur umarım" ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın