Siyasilerden bayram mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyasilerden bayram mesajı
Abone ol
Siyasi parti temsilcileri ramazan bayramı dolayısıyla mesajlar yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı paylaşımı Bayram Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından Türkçe ve Arapça olarak yaptığı paylaşımında, "Milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bizleri bir bayrama daha ulaştıran Rabb'ime hamdediyorum. Depremlerde ve sellerde vefat eden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Bayram Mesajı

Mukaddes Ramazan ayı boyunca bizleri saran rahmet ve mağfiret iklimini bir kez daha bayramla taçlandırıyoruz. Aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı gönülden kutluyor, bayramın birlik ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'den Bayram Mesajı

Her bayram olduğu gibi bu bayramda köyümüzün geleneğini bozmadık. Bayram namazı sonrası bayramlaşmak için yaş sırasına girdik. Tüm yurttaşlarımıza sevdikleriyle birlikte; mutlu, huzurlu ve bereket dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'dan Bayram Mesajı

Deprem felaketi ile ülkemizin pek çok ocağında hüzün içerisinde geçen bu #RamazanBayramı ‘mızda bizler de aynı acı ile gözyaşı döküyoruz. Yüce Türk milleti her zorluğun üstesinden gelmiş, ayağa kalkıp şahlanmıştır. Hep birlikte bir olup gösterdiğimiz sabır, inanç ve şükür ile nice Ramazan Bayramlarını karşılamayı diliyor, gönülden kutluyorum. Sinan Oğan

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş Bayram Mesajı

Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Sevdiklerimizle sağlık, mutluluk ve bereket içinde geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Bayram Mesajı

İyi bayramlar herkese. Editçi gençlere de :)

Deva Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ali Babacan Bayram Mesajı

6 Şubat depremlerinin ardından ilk bayramımız. Acımız azalmıyor. Bu Ramazan Bayramının ilk günü deprem bölgesindeyim. Bir kere daha kaybettiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bereket, bolluk ve mutluluk ikliminin ülkemizi sarmasını temenni ediyorum.

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ahmet Davutoğlu Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun. Bayram namazında Gaziantep Nurdağı’nda depremzede kardeşlerimizle saf tuttuk. Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Depremde kaybettiğimiz kardeşlerimizin acısını yüreğimizde derinden hissederek buruk ama umut dolu bir bayram yaşıyoruz. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Temel Karamollaoğlu Bayram Mesajı

Ülkemizde ve yeryüzü üzerinde hakkın ve adaletin hakim olması duası, huzur, barış, bereket ve esenlik dileklerimle; aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramımız mübarek olsun. Hayırlı Bayramlar Türkiye!


DP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Gültekin Uysal Bayram Mesajı

Bu mübarek Ramazan Bayramını Osmaniye’de Zafer Camii’nde karşıladık. Depremdeki kayıplarımızın üzüntüsü ile buruk bir bayram yaşıyoruz. Daha güzellerine kavuşacağımız inancıyla, umuduyla bayramınızı tebrik ediyorum.


Yorum Yazın