'Simit' açıklamasıyla tartışma yaratan Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam anlaşması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Simit' açıklamasıyla tartışma yaratan Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan reklam anlaşması
Abone ol
Ekonomik krize ilişkin "Gerekirse simit yiyeceğiz" sözleriyle tartışılan Hülya Avşar'ın reklam anlaşması gündem oldu.

Türkiye'nin en ünlü sanatçılarından biri olan Hülya Avşar, son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Ekonomik krize ilişkin "Gerekirse simit yiyeceğiz" sözleriyle tartışılan Avşar, son olarak fazla zenginlikten şikâyet etmesiyle gündeme gelmişti.

Avşar, 7 yıldır reklam yüzü olduğu yatak markasıyla yeni bir anlaşmaya imza attı. Avşar'ın, markayla bir yıl için 8 milyon TL'lik reklam anlaşması yaptığı öğrenildi.

Avşar'ın bu açıklaması, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki ile karşılandı. Kullanıcılar, Avşar'ın "Fazla zenginlik insana zarar veriyor" sözlerinin, 8 milyon TL'lik reklam anlaşmasıyla çeliştiğini belirtti.

Avşar'ın açıklamalarına tepki gösteren ekonomist Prof. Özgür Demirtaş da, "Simit ye" diyerek karşılık verdi.

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hülya Avşar'ın 'Fazla zenginlik insana zarar veriyor' sözleri çok doğru. Mesela Hülya Avşar'ın 8 milyon TL'lik reklam anlaşmasını görünce benim de çok canım sıkıldı. Gerçekten çok fazla zenginlik olmuş" ifadelerini kullandı.

Avşar'ın açıklamaları, Türkiye'de yaşanan ekonomik krizin de gölgesinde kaldı. Avşar'ın açıklamaları, kimileri tarafından "ekonomik krizi anlamamış" olarak yorumlandı.


Yorum Yazın