İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan

Silahlı saldırıya siyasilerden ilk tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Silahlı saldırıya siyasilerden ilk tepki!
Abone ol
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen saldırı sonrası siyasilerden de tepkiler geldi. Millet İttifakı genel başkanlarının yanı sıra İstanbul ve Ankara Büyük Şehir Belediye başkanları da geçmiş olsun mesajı yayınladı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri binada incelemelerde bulunuyor. Saldırının nefret dilinin, hakaretlerin, "Beni kendinle uğraştırma" tehditlerinin sonucu olduğunu söyleyen İYİ Partili Kavuncu, "Her şeye rağmen yılmayacağız" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya paylaşımlarıyla İYİ Parti ile birlik mesajı yayınladılar. Kaçan saldırgan ya da saldırganlar aranırken İYİ Parti lideri Meral Akşener saldırıya uğrayan parti binasına gitti.

İYİ Parti il binasına yönelik gerçekleşen silahlı saldırının ardından siyasiler de sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, "Meral Hanım güçlü bir liderdir, Asena’dır, böyle korkutamazsınız" dedi.

 

DEVA Paritis lideri Ali Babacan geçmiş olsun diyerek, “ Ülkemizin şiddetten arındırılması için mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
 


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Korkutamazsınız, Karanlık elleriyle ülkemizi karıştırmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacak” ifadelerini kullandı.

 

Saadet Paritis Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu saldırıyı kınayarak, “Öfke, şiddet ve nefret siyaseti kaybedecek; umut, huzur ve güven hakim olacak” paylaşımında bulundu.

 

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal Uysal, “Biz sadece yolsuzluk ve hukuksuzlukla değil sorumsuzlukla da mücadele ediyoruz.” dedi.

Saldırı sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da geçmiş olsun ve kınama mesajları geldi. Saldırı hakkında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'den henüz bir açıklama gelmedi. 


Yorum Yazın