Sedat Peker: Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip Abi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sedat Peker: Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip Abi?
Abone ol
8. Bölüm'ün ismi "Fırtınalarda Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmaz..."

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Fırtınalarda Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmaz" başlıklı 8'inci videosunu yayımladı.  Peker'in mekan ve dekoru yine değiştirdiği görüldü. Peker'in videosunda dile getirdiği iddialar ve açıklamalar şöyle:

BERAT ALBAYRAK İDDİASI

"Berat Albayrak nerede biliyor musunuz? Hep arıyorsunuz ya... Murat Sancak'ın evi var. Hadımköy Beylikdüzü taraflarında. Orada kalıyor. Beraberler."

'Suriye olayı ilk olduğunda, verseydin tüm Suriye'deki Kürtlere pasaport'

"Suriye olayı ilk olduğunda, verseydin tüm Suriye'deki Kürtlere pasaport, buradakiler akrabası. İç işlerinizde şey, dış politikada birlikte hareket edeceğiz deseydin kesin kabul ederlerdi. Neden küçülmeyi düşünüyorsunuz, akıllı bir hamleyle tak. İşgal etme anlamında söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın, ticari, ekonomik, hareket. Kapitalist çağda parayı bulmak, akılcı olmak gerek.

Terörün olduğu yerde uyuşturucu, yasa dışı para, silah kaçakçılığı olur. Bir de PKK'nın derinleri var, Mehmet Ağar'ın onlarlala da arası iyi.

Çocukluğumuzdan beri Aleviler hakkında demedik laflar bırakmadı, ellerinden ekmek yenmez bilmem ne? 8 yaşında bana apartmanın kapıcısı vardı Bayram abi, apartmandaki tüm herkesten daha şerefliydi, benim babam da dahil. Ben ondan öğrendim Aleviliği. Hz. Hüseyin'e yapılanları, Hz. Ali'ye yapılanları kim bir yere oturtabilir, herkes bir yerde birleşiyor da. Bir iki nüanstan dolayı insanlar birbirine, bu olmaz, olmamalı.

84 milyon insan biz bize yeteriz, sonrasında da dünyaya yeteriz."

'Türkmenlere yardım için konuştum, AK Partili vekile ilettim, onlar tamam biz de birkaç tır gönderelim dediler'

"Şimdi geldik konumuza...

MİT tırları yakalandıktan sonra benim kafamda bir şeyler oluştu. Biz oraya hem toplumun duygularını yükseltmek hem de oradaki kardeşlerimize yardımcı olmak için, Bayırbucak Türkmenlerine diğerlerine insansız hava aracı, kıyafetler ama çok fazla, oradaki tüm savaşçılara yetecek kadar. Telsizlerden tutun çelik yeleklerden onlar bunlar tırlarca. Bu projeyi düşündük, o milletvekili arkadaşımıza da ilettik, o da iletmesi gereken yerlere de iletti. Tamam. Sonra dediler ki, biz ek tırlar verelim, sizin tırlarla birlikte. "

'SADAT üzerinden bizim tırların arasında silah gönderdiler'

"Bizim tırlar Sedat Peker yardım konvoyu diye gidiyor, basına resimler veriyoruz ama benim adıma giden diğer araçlar var. Onlar da başka yerlerdeki Türkmenlere gidiyor diye biliyoruz ama araçlarda ne olduğunu bilmiyoruz. Silah var biliyoruz, bilmiyoruz dediğim, çocuk değiliz. Bu da normal, olması gereken şey. Bu MİT tarafından değil, askeriye tarafından da değil, SADAT tarafından organize ediliyor."

ERDOĞAN AÇIKLAMASI

Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abi, uluslararası bir komplo olduğunu, bunun merkezinde benim olduğumu isim vermeden anlattı. Devlet, bulup getirir. Orada bir sıkıntımız yok. Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip abi?

O zaman ben uluslararası ajansam, bundan sonraki videoyu da Tayyip abi, kardeş olarak oturup ben sizin karşınızda anlatacağım. Ne zaman tanıştık, ne zaman görüştük. Ne bir eksik ne bir fazla. 

Silahı buraya koyacağız. İki tane müfettiş, yalan makinası. Yalan makinelerinin yüzde 1.5 yanılma payı var o yüzden mahkemelerde kullanılmıyor. Ben doğru söylesem yine ötse de ben kafama sıkacağım.

Madem ki ben ajanım, ajan olduk... Bir özür bekledim abi ya. Bütün olanları anlattık her şey ortada. Bütün bunları halk biliyor. Sana anlatmıyorlar bir sen bilmiyorsun. Çevreni sarmışlar, bir sen bilmiyorsun.

Ben vatan haini değilim bunu en iyi sen biliyorsun. Senin hiçbir gücün yokken ben vardım onların hiçbiri yoktu. Alkış beklemedim, ön planda olmadım elimden ne geliyorsa onu da yaptım. Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip abi. Beraber baş başa, abi kardeş. İnsanlar dinleyecek. Helalleşeceğiz abi. 

"OLUK OLUK KANLARINI AKITACAĞIM AÇIKLAMASI"

“Mesela çakma solcular ile çakma gazeteciler çoğunuz siz bana küfür yazdınız geçmiş tarihlerde. Orada size dediler ki muhalifleri öldüreceğim dedi, muhalifleri bayrak direklerine asacağım dedi, muhaliflerin kanlarını akıtacağım dedi. Mesela onlara şunu söylemenizi isterim: Bir gram namusunuz şerefiniz varsa, Sedat Peker’in bu söylediği sözü, ben muhalifleri bayrak direklerine asacam, oluk oluk kanlarını akıtacağım. İnanın getiremeyecekler. Çünkü öyle bir şey söylemedim. Ama o kadar tekrar ettiler ki, herkes öyle biliyor, dikkat edin.

Ben 15 Temmuz anma etkinliği yapılırken, bir tane (darbeci) asker üzerine “HERO” tişörtü giyip psikolojik algı yapıp, o zamanlar insanlarda korku vardı, tekrar bunlar yeniden gelirler diye; üst perdeden bir giriş yapayım dedim. Bastil hapishanesini bastıkları gibi siz de cezaevlerini basıp arkadaşlarınızı çıkaracakmışsınız dedim. Vatan evlatları da orada olacak FETÖ’cüler dedim, sizi boyunlarınızdan bayrak direklerinize asacağız dedim. Ben muhali demedim.

Rize’de yaptığım konuşmada da şöyle söyledim. Hamile karılarının yanında şehit edilen kocalarının, çocuklarının yanında şehit edilen babalarının intikamını sizden alacağız, size merhamet etmeyeceğiz, oluk oluk gerekirse kanlarınızı akıtacağız. Bu konuya sonradan değineceğim. Dediğim gibi bu da Gobels taktiğidir. Aynı yalanı defalarca hızlı bir şekilde tekrarlarsanız, toplumun buna inanmasını sağlarsınız. Ben Gobels’in taktiklerini biliyorum. Allah bana fırsat verdi.”

 


Yorum Yazın