Seda Bakan'dan mutlu aile pozu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seda Bakan'dan mutlu aile pozu
Abone ol
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alan Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızlarıyla çıktığı tekne tatilinden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Müzisyen Ali Erel ile 2014 yılında hayatını birleştiren oyuncu Seda Bakan, 2019'da büyük kızı Leyla'yı, birkaç ay önce de küçük kızı Ela'yı kucağına almıştı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve vaktinin tamamını kızlarıyla geçiren Seda Bakan, eşi ve çocuklarıyla tatile çıktı.

AİLECE TEKNE TATİLİ

Tekne tatilinde Leyla, Ela ve eşi Ali Erel'le fotoğraf çektiren Seda Bakan, mutlu aile pozlarını "Unutulmaz bir tekne tatili yaptık" notuyla paylaştı.

Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

"EV İŞİ DÜNYANIN EN ZOR İŞİ"

Öte yandan iki çocuk annesi ünlü oyuncu, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabında ev işlerinin zorluğuyla ilgili paylaşım yapmıştı.

Seda Bakan, paylaşımında "Bence dünyanın en zor işi, ev kadını olmak. Bir elinde 50 tane iş çeviriyorsun. Yemek yapıyorsun, evi topluyorsun, çocuk bakıyorsun, alışveriş, bütün evin işini ve herkesin organizasyonunu yapıyorsun" demişti.

Ünlü isim sözlerine "Ev işi, dünyanın en zor işi bence. Bir de bunu yapıp bazı insanların kocaları ya da erkekler sana saygı duymuyor. 'Ne iş yaptın ki? Bütün gün evde oturuyorsun' diyorlar. Kadına saygı duyan, kadını kollayan, kadının yanında olan zihniyete ihtiyacımız var" diyerek devam etmişti.


Yorum Yazın