Pınar Deniz'den motivasyon mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pınar Deniz'den motivasyon mesajı
Abone ol
Ünlü oyuncu Pınar Deniz Instagram hesabından bir hikaye yayınladı. Hikayesinde kendini motive eden sözler kullanan Deniz, "Pınar, yaparsın sen" dedi.

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, aslen Mardinli ve Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de aldı. İlk oyunculuk deneyimini ise 2014 yılında Evrim karakteri ile Sil Baştan dizisinde yaşadı. Asıl çıkışını ise Vatanım Sensin adlı dönem dizisi ile yaptı. Ayrıca Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Pınar Deniz, bir projede Can Yaman ile birlikte rol alacakken Yaman'ın tavır ve tutumları nedeniyle projede yer almaktan vazgeçmesi ile gündeme gelmişti. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı. Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterini üstlenen güzel oyuncu son olarak Yargı dizisinde başrol olarak ekranlarda yer alıyor.

Pınar Deniz bugün bir hikaye paylaştı.Göz altı maskesiyle hikaye paylaşan Deniz, hiç uyumadan sete gittiğini belirterek "Pınar, yaparsın sen" dedi.

Yakın zamanda ise ünlü bir markanın yüzü olan Deniz, kameralara verdiği pozlarla büyük beğeni topladı.

 

Giyim markası olan NetWork, yeni marka yüzü olarak sevilen oyuncu Pınar Deniz'i seçti. Markanın yeni yıl koleksiyonu için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu farklı tarzda kıyafetlerle boy gösterdi. Deniz, sezonun trend aksesuarları ile gözalıcı bir şıklık oluşturdu. Farklı tarzda kıyafetleri taşıyan Deniz, dikkat çeken pozlar verdi.

Şıklığın ve elegan görünümün altını çizen saten ve kadife smokin takımlardan, cool görünüm veren deri ceketlerin yer aldığı koleksiyona markanın mağazalarından ve internet adresinden ulaşılıyor.

 


Yorum Yazın