Oyuncu Caner Cindoruk'tan AK Parti'li Ömer Çelik'in sözlerine tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oyuncu Caner Cindoruk'tan AK Parti'li Ömer Çelik'in sözlerine tepki
Abone ol
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in "Bir yıkım siyaseti gerçekleştirseler de bunların hepsine cevap vereceğimiz bir zaman var. Bunları not ediyoruz" şeklindeki açıklamasına oyuncu Caner Cindoruk'tan tepki geldi. "Neyi not ediyorsunuz hemşehrim?" diyen Cindoruk, "Yazıklar olsun size hemşehrim. Beni de not edin" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Caner Cindoruk, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sonrası parti genel merkezinde yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

"Beni de not edin"

Çelik'in "Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaları parçası olmadık. Bunları not ediyoruz" sözlerine tepki gösteren Cindoruk, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Neyi not ediyorsunuz hemşerim? İnsanların acısını görmezden geliyorsunuz, öfkelerine öfkeyle, parmak sallayarak, hakaretler ederek karşılık veriyorsunuz? Yazıklar olsun size hemşerim… Beni de not edin…"

Oyuncu Damla Sönmez'den yanıt

Ünlü oyuncu Damla Sönmez de Cindoruk'un paylaşımına yanıt verdi. Sönmez yanıtında "Beni de edin!" sözlerini kullandı.

Ömer Çelik ne demişti?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK sonrası parti genel merkezinde gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. 

Çelik açıklamasında, "Yabancı arama kurtarma ekiplerinin ağzından gerçek olmayan pek çok olmayan beyan da yayıldı. Birtakım yayınlar sosyal medyada söz konusu oldu. Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaları parçası olmadık. Bunları not ediyoruz" demişti.


Yorum Yazın