Netflix, 2024 yılında yayınlayacağı dizi ve filmleri duyurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix, 2024 yılında yayınlayacağı dizi ve filmleri duyurdu
Abone ol
Dijital platform Netflix; hem yeni yapımların yer aldığı, hem de Squid Game ve Bridgerton gibi eski favorilerin yeni sezonlarıyla doldurduğu “büyük ve cesur” 2024 yılı içerik listesini paylaştı.

İnanılmaz derecede dolu görünen içerik listesinin, Netflix'in büyümesine devam etmesine yardımcı olacağı rahatlıkla söylenebilir. Şirket, açıklamasında şunları söyledi: “İleriye baktığımızda, geçtiğimiz yıl yaşanan grevler sebebiyle bazı yapımların piyasaya sürülmesi ertelenmiş olsa da, 2024 için büyük ve cesur bir listemiz var."

Netflix'in 2024 yılında yayınlayacağı başlıca diziler şunlar:
 

The Diplomat S2
Bridgerton S3
Squid Game S2
Empress S2
Tour de France: Unchained S2
Love is Blind S6
F1: Drive to Survive S6
Full Swing S2
3 Body Problem (Game of Thrones dizi yapımcılarından ve en çok satan romandan uyarlanan)
Griselda (başrolde Sofia Vegara yer alıyor)
The Gentlemen (Guy Ritchie’den)
Eric (başrolde Benedict Cumberbach)
Avatar: Son Hava Bükücü
Kolombiya’dan Gabriel García Márquez romanından uyarlan Cien Años de Soledad
Brezilya'dan Senna
 

Tüm zamanların en büyük Netflix dizisi olan Squid Game’in bu yıl resmi olarak geri dönmesiyle ilgili haberler hem aboneler hem de yayıncının kendisi için özellikle memnuniyet verici. Netflix'in halka açık Top 10 verilerine göre, bir dizi ölüm kalım oyununda mücadele eden yarışmacıları konu alan Kore dizisi, yayınlandığı ilk 91 gün boyunca 265,2 milyon izlenme sayısına ulaştı ve diğer hiçbir TV dizisi bu rekora ulaşamadı.

Önümüzdeki haftalarda kendi prodüksiyon ekibini kurmak için şirketten ayrılacak olan CEO Scott Stuber’ı kaybedecek film bölümüne baktığımızda, Netflix'in 2024 film vizyon listesinde de önemli isimler görüyoruz: Rebel Moon’un devam filmlerinin yanı sıra Cameron Diaz - Jamie Foxx’la Back in Action, Steven Spielberg’in Amblin Entertainment’ından, Jason Bateman ve Taron Edgerton’ın başrolleri paylaştığını Carry On, yapımcı John Lasseter’dan Spellbound, Eddie Murphy’nin rolüne geri döndüğünü Beverly Hills Cop: Axel F ve Kerry Washington’un başrol oynadığı ve Tyler Perry'nin yönettiği Six Triple Eight bunlardan bazıları.


Yorum Yazın