Muharrem Sarıkaya Habertürk'ten ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem Sarıkaya Habertürk'ten ayrıldı
Abone ol
Her ne kadar dünden beri kovuldu haberleri iddia edilse de muhalif kaynaklarının ulaştığı son bilgiye göre Muharrem Sarıkaya Habertürk'teki görevinden ayrıldı

Muhalif.Özel

Muhalif'in Habertürk kaynaklarından aldığı son bilgiye göre; "Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti. Habertürk TV’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu canlı yayında Muharrem Sarıkaya, sosyal medyaya yansıyan İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir'e tokat attığı görüntüleri sonrasında görevini bıraktı." denildi. 

Her ne kadar dünden beri kovuldu haberleri iddia edilse de muhalif kaynaklarının ulaştığı son bilgiye göre Muharrem Sarıkaya'nın Habertürk'teki görevinden bugün itibariyle istifa ettiği bildirildi.

Muharrem Sarıkaya Habertürk'teki görevini bıraktı.

Ne olmuştu? 

Muharrem Sarıkaya, Fatma Şahin'le Gaziantep'in kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle HaberTürk kanalında bir canlı yayın gerçekleştirmiş; Sarıkaya İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmıştı. Tokatın ardından yayın devam etmiş Şahin tepkisiz kalmıştı. Sosyal medyada büyük tepkiye yol açan Sarıkaya olayla ilgili 'mazeretsiz özür dilediğini' ifade ederken; Şahin ise Sarıkaya'nın yaptığının yanlış olduğunu belirtmişti. Muhabir Ahmet Demir ise, Sarıkaya'nın özrünü kabul etmeyerek dava açacağını açıkladı. 

 


Yorum Yazın