Müge Anlı’da eşini arayan adam olarak biliniyordu: Tayfur Kılıç, Bedriye Kılıç'ı boğduktan sonra uçurumdan atmış! 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müge Anlı’da eşini arayan adam olarak biliniyordu: Tayfur Kılıç, Bedriye Kılıç'ı boğduktan sonra uçurumdan atmış! 
Abone ol
3 çocuk annesi Bedriye Kılıç, Konya’nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranıyordu. Kadının eşi Tayfur Kılıç tarafından boğarak öldürüldüğü ortaya çıktı ve şahıs tutuklandı. Tayfur Kılıç’ın gösterdiği uçurumda ekiplerin 9 gündür yaptığı aramada Bedriye Kılıç’ın cesedine henüz ulaşılamadı.

Akşehir ilçesinde 6 Temmuz’da kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak personel Bedriye Kılıç için eşi Tayfur Kılıç polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı çalışmada, Kılıç’ın izine rastlanmadı. Bedriye Kılıç bulunamayınca aileler, bir Müge Anlı’nın programına katıldı.Yayındaki çelişkili ifadeleri ve suçlamaları reddeden Tayfur Kılıç, 28 Ekim günü program dönüşü memleketi Akşehir’e giderken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası otobüste gözaltına alındı.Emniyete götürülen Tayfur Kılıç sorgusunda, “Eşimin telefonuna devamlı mesajlar geliyordu. Kıskançlık sebebiyle kavga ettik. Evde eşimi boğarak öldürdüm. Sonra cesedini otomobile taşıyıp, Akşehir-Isparta kara yolu üstünde dağlık bir alandaki uçuruma attım” dedi.

Tayfur Kılıç, eşi Bedriye Kılıç’ın cesedini attığı dağlık alanda polis ve Cumhuriyet savcısı eşliğinde yer gösterme işlemine katıldı. Daha sonra Akşehir Adliyesi’ne sevk edilen Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.9 gündür bölgede kadavra köpekleriyle arama çalışmalarını sürdüren ekipler, Bedriye Kılıç’a ait olduğu düşünülen elbise parçaları buldu. Yapılan incelemede kıyafetlerin Kılıç’ın olmadığı ortaya çıktı. Ekipler, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.


Yorum Yazın