Füsun Paşa yazdı:

Mesajınız var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesajınız var
Abone ol

Hayatın sana verdiği mesajları okuyor musun? Duyuyor musun? Görüyor musun?

Her gün, her an, her yerden mesajlar gelir ama çoğu insan bunları alamaz. Ya da alır ama umursamaz. Defalarca söylenir, gösterilir ama çoğu zaman kimse duymaz.

Çünkü insanlar o kadar çok haklı olma ihtiyacı içinde yaşar ki bildiğini okumaya devam eder. Halbuki hayat değiş der, farklı bir adım at, birlikte hareket edelim, beni ayrı tutma, ben seninleyim sana karşı değilim. Senin iyi olmanı, mutlu olmanı isterim. Bunun içinde senin bazı şeyleri değiştirmeni beklerim. Değişimleri gerçekleştirmen için sana milyonlarca mesaj veririm. Eğer şu an hayatında isteklerin gerçekleşmiyorsa, kendini mutsuz, baskı altında hissediyorsan  değişim zamanın çoktan gelmiştir.

Sen neyi ret ediyor olabilirsin? Değişimi mi yoksa yaşamak istediğin, hayal ettiğin hayatı mı? Korkuyor musun? O zaman bunu kabul et. Korkuna rağmen yapabilirsin.Sadece harekete geç.  Değişim zor mu diyorsun? Denedin mi hiç gerçek anlamda değişim için adımlar atıp denedin mi? Ya çok kolaysa?  Neyi reddettiğinin, neyi kabul etmediğinin ne kadar farkındasın?

Birileri hayat basit ve çok kolay der. Birileri de saçmalama görmüyor musun hayat ne kadar zor, insanlar mutsuz, hayat çok çetrefilli der.

Sevdiğin işten de çok para kazanabilirsin der birileri.  Başkaları da sevdiği işten para kazanan insanlar ancak bu dünyaya şanslı gelen insanlardır der.

Birileri güvenmelisin der. Birileri de babana bile güvenmeyeceksin duymadın mı bu sözü der.

Aşk, sevgi ve iyilik içinde yaşamak çok güzeldir aslında büyük bir şifadır der birileri. Başkaları aşk, sevgi kalmadı hepsi yalan, dolan,ayrıca unutma ki iyilik yaptığın herkes  gün gelir başına bela olur der.

Affetmelisin der birileri ,neyi affedeyim hayatımı mahvetmesini mi der diğerleri.

Kendini affet, izin verdiğin kabul ettiğin her şey için kendini affet dersin. Dalga mı geçiyorsun benim kendimi affedeceğim bir şey yok! Görmüyor musun insanların bana yaptığı haksızlıkları, mağdur olan benim der diğerleri.

Aile her şeydir der birileri, sevgi ve saygıyla kabullenmek gerek her kişiyi. Birileri de benim ailem sadece para için yaşar, onlar için her şey paradır, mevkidir, güçtür der. Bunlar varsa aile olunduğunu söyler. Ben hiç bir zaman ailem var gibi hissetmedim der.

Bu böyle devam eder...

Köşe yazısının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.


Yorum Yazın