Hayranları bu habere üzülecek

Maske Kimsin Sen'in yayın günü belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Maske Kimsin Sen'in yayın günü belli oldu
Abone ol
FOX ekranlarında Maske Kimsin Sen yayınlandığı ilk günden beri gündemden düşmüyor. Yarışmanın yeni bölümü bu hafta sadece Cumartesi günü yayınlanacak.

FOX ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen yayınlandığı ilk gündne beri gündemden düşmüyor.  Program, “The Masked Singer” adıyla bilinen yarışmadan ekranlara uyarlandı. Başarılı oyunculardan oluşan jüri ile Maske Kimsin Sen? 1 ve 2 Ocak günlerinde izleyici karşısına çıktı. Bir sonraki hafta yine Cumartesi ve Pazar Günü ekrana gelen programın bu hafta hangi gün yayınlanacağı belli oldu. 

İşte, Maske Kimsin Sen jüri üyeleri... MASKE KİMSİN SEN KONUSU  Yarışma programında; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. MASKE KİMSİN SEN JÜRİSİ VE SUNUCUSU  Masumlar Apartmanı adlı dizide sevilerek takip edilen Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yapacak. Dedektif olacak jüri ise; Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy olacak.

“Maske Kimsin Sen?” yarışması, 15 Ocak Cumartesi  günü  FOX TV'de yayımlanacak. 


Yorum Yazın