Machine Gun Kelly ile ayrılan Megan Fox'tan kadınlara tavsiye: Enerjinizi erkeklere harcamayın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Machine Gun Kelly ile ayrılan Megan Fox'tan kadınlara tavsiye: Enerjinizi erkeklere harcamayın
Abone ol
Gösteri dünyasının iki sıra dışı ismi aşkı birbirlerinde bulmuş, tüm detaylarını sosyal medyadan paylaştıkları nişanlarıyla da adlarından çok söz ettirmişlerdi. Ayrılıklarının ardından Magen Fox'un yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Birbirlerine olan aşklarını dillerinden düşürmeyen Megan Fox ve müzisyen sevgilisi Machine Gun Kelly 2020’den beri devam eden tutkulu ilişkilerini noktalayıp yollarını ayırdı.

Megan Fox, Machine Gun Kelly ile nişanının sona erdiğini doğruladıktan sonra kadınlara enerjilerini erkeklere harcamamalarını öğütledi ve “Onların tek yapacağı şey sizi tüketip bitirmek” dedi.

Transformers'ın 37 yaşındaki yıldızı, geçtiğimiz gün katıldığı bir söyleşi sırasında kadınlara ilişki tavsiyeleri verdi.

"Tavsiye verecek en iyi kişi ben miyim bilmiyorum, çünkü benim tavsiyem sadece bir beceri öğrenin ya da bir hobi geliştirin ve enerjinizi erkeklere harcamayın" diyen üç çocuk annesi yıldız kadınlara kendilerine yatırım yapmalarını söyledi.

Megan Fox röportajın klibini Instagram'ında yeniden paylaşarak "Bir ilişki uzmanından hayat tavsiyesi" yazdı ve 33 yaşındaki eski sevgilisi MGK de bu paylaşıma "Vaaz verme" yorumunu yaptı.

Megan Fox ve Machine Gun Kelly nişanı attılar ve ilişkilerindeki sorunları çözmeye çalışırken evlerini de ayırdılar. Yani şu anda bu birlikteliğin devam edip etmediği bilinmiyor.

 


Yorum Yazın