Lütfü Türkkan'ın soruşturmasında yeni gelişme!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lütfü Türkkan'ın soruşturmasında yeni gelişme!
Abone ol
Lütfü Türkkan'ın yanındaki H.T.A.'nın da şehit yakınına küfür ettiği öne sürüldü

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyareti sırasında şehit yakınına küfür eden Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın yanında bulunan H.T.A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

DHA'nın aktardığına göre, Bingöl’deki şehit yakınına küfür edildiği olayla ilgili başlatılan soruşturmada, İyi Partili Lütfü Türkkan'ın yanında bulunan H.T.A. gözaltına alındı.

İstanbul'da gözaltına alınan H.T. A.'nın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. H.T.A.'nın da şehit yakınına küfür ettiği öne sürüldü. 

Ne olmuştu? 

İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in esnaf ziyareti sırasında, şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İyi Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savundu, tepki gösterdi.  

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da bu kişiye küfretti. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde partililerle bir araya geldi.  

O sırada bir kişinin tepkisiyle karşılaştı.  Korumalar ve polis şahsı bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da tepki gösteren kişinin yanına gidip boynuna sarılarak bir süre konuştu.  Şehit yakını olduğunu iddia eden şahıs İyi Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savununca olanlar oldu.  İyi Partili Lütfü Türkkan'ın şahsa küfür etmesi kameralara yansıdı.  Tahir Kümran isimli şahıs bölgeden uzaklaştırılırdı. İyi Partili Lütfü Türkkan da küfür ettikten sonra programına kaldığı yerden devam etti.


Yorum Yazın